• Desmam

    april mammor 2008 ~~3,0~~

    Godmorgon!
    Har också en 3 åring,hon vaknade tidigt i dag,gäsp!
    Nu sitter hon o leker bredvid mig o berättar sagor:)
    Hon sa härom dagen till mig " Mamma du gör allt så bra till mig,precis som jag vill ha,du är bästa mamman!" Hoppas hon fortsätter känna så i framtiden..

    Min sambo jobbar i dag,så vi får se vad vi hittar på,kanske ringer min mamma,hon skulle också jobbat men hon tog ledigt i helgen för hon tror att jag ska föda.Men jag tror inte det,börjar kännas som att det kommer ta ett tag till,bebisen kommer väl när den är klar,försöker tänka så men det går så där..

  • Desmam

    Man gör av med ca 500 kcal i timmen under en förlossning,det är SJUKT MKT!!
    Så viktigt att vi får i oss näring (om möjligt)
    Dextrosol kan vara bra och näringsdryck kanske för att inte tappa kraft samt vatten (vattenflaska kanske kan vara bra?)
    Ja det ska bli intressant och se hur man klarar denna utmaning!

    (Just nu känns det så långt borta..BF 7 April men med min första födde jag i 38+2 så det känns som övertid fast det inte är det.)

  • Desmam

    PanicTjej och kvinna 86:
    Jag tror att det du läste om Panic..att det fanns risk med att dricka för mkt nog är att de kanske har sett en risk med att man för ut för mkt mineraler och salter om man dricker för mkt vatten.
    Men jag tror inte det är någon fara,man vill nog ha både och, sockerdrycker som vatten de brukar överdriva det där även inom träning,för att bli "övervätskad" ska du dricka kanske 5 liter.

    Men det som inte är så bra att bara trycka i sig sockerdrycker/saker hela tiden för då går blodsockret berg o dalbana o man har nog svårt att hålla focus och blir nog både illamående och ett moster mot sin man,ha,ha.
    (man kanske inte får i sig något annat i för sig...)

    Annan näring med är bra..Frukt,mat om det går...Kanske att man kan ta med bär och mannen kan göra smooties?
    :)

  • Desmam
    BeccyBoop skrev 2008-03-31 07:01:19 följande:
    Nån som vet hur länge man får gå över tiden egentligen. Max liksom....?
    Åh,det där är jag så orolig för!! -Att man får gå FÖR länge..
    En kund till mig berättade att hon har 2 vänninor som har förlorat sina barn pga överburenhet,det blev någon komplikation pga det..
    Usch nu skrämmer jag upp er kanske, men hon sa att man skulle vara på dem och tjata så man inte går för jänge. Jag känner går jag över ska jag verkligen kolla upp allt jag kan om hur det egentligen är...Har någon annan hört något liknade?
  • Desmam

    Panictjej:
    Svårt o säga,och kanske du inte kan säga till 100% att du kan komma,om du fött tätt inpå och om det blev ngt jobbigt då kanske det inte är så bra,men det där känner du nog:)

    Jag vet inte hur länge RS-viruset "håller i sig",här i sthlm har de haft besökförbud för barn under 12 och alla utanför famlijen tror jag,om ens de har fått/får komma,någon som vet hur det är nu?

  • Desmam

    Grattis Svirro och Emmasmamma!

    Var på Ikea idag,har en massa sammandragningar och lite smärtor emellanåt men känns som bebben aldrig ska komma,har BF på måndag...
    Läste förresten om en studie som gjorts som visade att de kvinnor som hade ätit fiskoljekapslar från v,20 förlängde sin grav med i snitt 4 dgr och ökade födelsevikten med 107 gram samt minskade risken med för tidig födsel med 40%.

    Så jag får nog vänta jag...

  • Desmam

    Godmorgon!
    Grattis till mammor o bebisar!
    Har inte läst i bakåt men nu verkar det ha ploppat ner massor av ungar! Härligt:)

    Har inte skrivit på ett tag.
    Hade BF för 2 dagar sedan,trodde aldrig jag skulle gå över men nu i går hade den fixerat sig ordentligt i varjefall och magen kan nu inte komma längre ner!
    Dansade lite med min 3 åring också nu i morse " Mamma jag vill dansa till Markolioo!!(som dom gjort på dagis)så vi får se om det gör susen,ha,ha!
    Ha en jättetrevlig dag tjejer!!

  • Desmam

    Ja man vet aldrig,hi,hi! Återkommer med rapport!! Annars får ja byta skiva!! ;)

Svar på tråden april mammor 2008 ~~3,0~~