Inlägg från: Mystery |Visa alla inlägg
  • Mystery

    31/3 - fler? här är de luuuugnt....

    Här är en till som inte känner nåt! BF imorgon men känner inte minsta lilla teckan Likadant var det förra gången, gick över 16 dagar....

  • Mystery

    Hej alla. Hade BF igår men än känns inget. Har precis fått reda på att jag åkt på GBS (streptokocker/urinvägsinfektion) så jag kommer få ligga med pencillindropp under förlossningen, men men skönt att det upptäcktes i alla fall.

    Jag gick över hela 16 dgr med första så jag har ställt in mig på att det kan dröja nu med och har lite mer tålamod. Har planerat in saker både denna och nästa vecka så jag inte "hinner" föda barn

    Har min lilla tjej hemma denna veckan så vi hinner mysa riktigt ordentligt. Vi ska precis ner till biblioteket och sen äta lunch ute.

    Tänker på alla er som gått över länge, vet hur det känns. Och det är tillåtet att tycka synd om sig själv då, det gjorde jag KRAM

  • Mystery

    Truls78: Ja, det känns skönt att få en massa kvalitetstid med henne. Hoppas din lilla tjej blir frisk snart då och du blir lite bättre med!

    1a08 och Fru Fräs: Jag bad om ett urinprov för jag tyckte de tagit det så sällan. BM sa då att hon kunde skicka det på odling istället för att bara prova med sticka. Hade inga symtom, ingenting utan det var bara för att jag ville extrakolla. Sen ringde hon nu i måndags och sa att det var just GBS. GBS är ju ett annat ord för Streptokock B, det är ingen bakterie man har i alla urinvägsinfektioner. Man får pencillindropp under förlossningen för att skydda barnet. Skulle barnet bli smittat kan det i värsta fall bli komplikationer, men nu vet de ju om det i alla fall.

    Kämpa på alla som väntar på bebis där ute

  • Mystery

    Spännande att det händer saker för några Själv sitter jag här och det händer just ingenting. Tilltagande sammandragningar visserligen och en del förvärkar igår men inget direkt uppseendeväckande. Men jag har ingen panik än, får mysa med dottern några dagar till, passa på att lägga extra fokus på henne!

  • Mystery

    smulaan: Spännande lycka till

    Trulis78: Både denna och första gången så hade jag en övertygande känsla att bebisen verkligen aldrig skulle komma ut... Men någon gång är det även våran tur. Det är bara det att jag besitter en total oförmåga av att föda ut mina barn i rätt tid

  • Mystery

    Trulis78: Ja det verkar så

    Vad mysigt ni har haft det! Vi hade en sådan dag i går när vädret var superhärligt. Åt lunch ute bara hon och jag, fika i solen, sen lekte hon ute hela eftermiddagen och hjälpte mig i trädgården. Idag har hon på egen begäran haft en mormordag och sover över där, "mamma får inte följa med". Men i morgon förmiddag så får hon allt komma hem och mysa med mamma igen

  • Mystery

    God morgon allihopa!

    Trulis78: Ja, det springa-på-toa-fronten är väl det enda som varit aktivt här med Gick du över med din första med??
    Nu ska jag snart åka och hämta min lilla älskling igen. Vi kanske också åker och matar fåglar om inte regnet hinner komma. Här är vädret sådär idag.

    sweetsugarcandy: Vilken datum skulle du haft? Har prova allt både denna och förra gången men inget funkar på mig i alla fall. Kanske några ynka förvärkar men det ger ju bara falskt hopp. Men vi får kämpa på och stötta varandra!!!

  • Mystery

    God kväll! Sitter här med sammandragningar/förvärkar men det är väl att hoppas för mycket att något ska starta på riktigt... Lite mer ont skulle nog behövas.

    Trulis78: Vår dag blev mysig! Vi matade fåglarna ihop med mormor, var ute i trädgården och hjälpte morfar att kratta löv, sen var vi iväg och kollade på en hockeymatch på eftermiddagen när sambon sovit klart efter sitt nattpass på jobbet. Nu sover hon som en stock i sängen

    Anna450: Håller tummarna att det snart ger resultat. Du ska se att det går fort när det väl sätter igång om du haft så mycket förvärkar innan.

  • Mystery

    Hej alla! Här är en till som fortfarande också väntar. Hoppades att det var nåt på g igår, förvärkar i flera timmar var tionde minut men sen slutade det... Idag har det varit likadant till och från.

    Jonna i stormen: Känner som du, folk frågar och frågar men jag kan liksom inte göra så mycket mer. Det blir rätt psykiskt påfrestande i längden.

  • Mystery

    Hej alla! I tisdags kväll tittade Lilleman ut efter ca 9 timmar. Allt gick jättebra och vi kom hem i förmiddags. Hoppas ni andra snart får träffa era sötnosar. Grattis alla andra som också fått barn i dagarna

Svar på tråden 31/3 - fler? här är de luuuugnt....