Inlägg från: Raspberry81 |Visa alla inlägg
  • Raspberry81

    Deppigt Kina - varnig till deppkänsliga

    Från vilket sökandeår, finns det sökande i Kinakön? Det har väl redan varit ett bakslag när kina förut, om jag inte minns fel. Är det många som köar med nummer innan 2005?

    Jag tror som sagt det kan vara för att avskräcka sökande, eftersom köerna bara växer. Men man vet aldrig.....kanske borde bli orolig?

  • Raspberry81

    Jag kan inte skriva idag

    från Kina förut skulle det stå....

    Och jag menar sökande i sverige

  • Raspberry81

    Ö h t funderar jag när jag gluttar runt lite över väntlistorna. Eftersom så mng är "dubbelparkerade" borde det väl kunna lossna helt plötsligt? Men ändå händer det inte mkt.....tycker det är bra underligt.

  • Raspberry81

    Det är lite pest & kolera att du skriver om Kinakön, för det skapar massa obefogad (kanske) oro. Nu vet inte jag hur Kina fungerar, men är det inte väldigt knepigt att ta bort sin ansökan....om det inte ä 100% säkert att detta kommer hända. Som sagt, lite onödigt är det.

  • Raspberry81

    50 månader kvar!!!! Nä vilket läge ni hamnat i. Man blir ledsen bara av att höra det.

    Jag har fått för mig att Kina är rätt stränga. Är det andra punkter som är viktigare för er där de är "generösare"? Tänkte främst eftersom i Etiopien kan ngn med nummer runt 2006 skicka ganska snart.....) Fick för mig att Etiopien hade snälla regler jämfört med Kina.


    sari skrev 2008-04-04 23:03:13 följande:
    Jag håller med det är så kul att se barnbeskeden. Men samtidigt är det en sorg i hjärtat. De matchade bara 5 dagar den här gången. Med en sån takt kommer det att ta ca 50 månader innan det är våran tur. Vi är inloggade i oktober 2006 och har redan väntat drygt 1,5 år.
Svar på tråden Deppigt Kina - varnig till deppkänsliga