Inlägg från: vem vet |Visa alla inlägg
  • vem vet

    Deppigt Kina - varnig till deppkänsliga

    Det kan vara vanskligt att lita på något som EN anonym person på internet skriver om. Den personen kan ju faktiskt vara ute efter att missleda och skapa kaos. Kanske har personen i fråga ett senare LID och är ute efter att få många framför sig att hoppa av? Nej, det var såklart bara en fundering från min sida...

    Om informationen är sann så kommer den säkerligen snart från flera källor. Så grips inte av panik för något som bara kommer från ett håll! Tycker själv att det är väldigt märkligt att Kina inte har satt stopp för nya ansökningar om denna information är sann.

  • vem vet
    Vimsa2 skrev 2008-04-06 15:29:17 följande:
    Det jag blir irriterad på är när man läser tex rumor queen och det som nu är bland de som fått bb denna omgången tex är det en familj som har LID 1/5-06, hur f...n fick de bb nu??? Det är ju inte heller sn står det ju! Man undrar ibland om USA (vissa organisationer) har en egen kö och att det är därför som det inte kommer så mycket barn till oss i resten av världen. Man kan ju muta sig till det mesta i Kina, så varför inte att de flyttar fram vissa LID ibland?? Hur skulle det annars dyka upp LID som inte har kommit fram i kön och som har fått bb, det är ju inte förta gången det händer. Man blir bara så trött i detta läget!
    Tänk på att de i USA skriver datum på formatet månad.dag.år. Kan det inte vara så enkelt att det LID du sett på den amerikanska sidan betydde 5 januari 2006? De ska ju vara med i den här omgången. Hoppas att det är så och att köerna följs!
Svar på tråden Deppigt Kina - varnig till deppkänsliga