• Nica74

    Vi över 30 som väntar smått i mars-08, del 4

    Fortsättning på tråden då jag hoppas att vi fortsätter hålla kontakten.


    Mamma till Hugo-98, Milo-00, Irmelin-05 & Tin-08
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-04-14 11:17
    Lista över våra småttingars ankomst:
    www.familjeliv.se/Forum-11-228/m30434261.html
  • Svar på tråden Vi över 30 som väntar smått i mars-08, del 4
  • TrissiPrinsessor
    maras skrev 2008-04-14 21:16:16 följande:
    JessgbG:oj sover hon från 21 till 7.30 utan och äta på natten det var inte dåligt!här tycker jag lillemann sover bra han brukar somna vid 22 o äta vid 5Vad skönt med turkiet resa!Vart i turkiet ska ni?Vi har varit på pegasos world tre år i rad i Side men i år hoppar vi nog över det Hoppas ni får huset sålt snart!
    Vi ska också till Side. Tips och råd? Finns det ngn bra shoppingmarknad som du rekommenderar? Hur är maten, hittat ngn favvorestaurang i Side? Firar min födelsedag där nere och skulle vilja gå på ngt mysigt ställe då.Testa spat där nere?

    Jo det är änna lyxigt med Wilma som sover så bra, känner att jag behöver min sovtid på natten för att orka med de andra två små bustrollen på dagarna.

    På Torsdag blir det BVC, kul och se vad lillskruttan väger nu, va ett tag sen jag va där nu!
    Hur mkt ökar era små liv i veckan ungefär?

    Hoppas solen lyser på er också
    Triss i prinsessor Julia Feb04 Alicia Jan06 Wilma Bf 12Mars08
  • maras

    Hej!

    Vad kul att ni oxå ska till side, det är ju inte så stort o vi åt ju mest på hotellet då vi hade all inclusive men nere vid hamnen i Side finns många fina restauranger samt bra shopping!

    Max har gått upp ca 250-300 g i veckan Skrattande

    Skönt att lilla Wilma sover så bra, ammar du henne?

  • LabLover

    Här kommer så en liten uppdatering från oss

    Allt går jättebra än så länge. Storasyster är så stolt, så stolt och är så gullig mot lilla I. Lilla I äter och sover men har även gnaksa långa vakenperioder faktiskt. Är väldigt aktiv och rörlig redan. Har ett par timmar på kvällen när hon är lite orolig (som är så vanligt) och vill snutta ofta. Sover inte mer än 2-4 timmar i sträck per natt men det som fortfarande är lite tröttsamt är att hon kan vara vaken i upp till två timmar ibland på natten när hon vaknar. Skönt att man vet att det är övergående Som tur är sover storasyster som en stock hela nätterna iaf (och pappa också).

    Den här gången fungerar amningen! Har däremot en konstig bröstvårta där det blir sår så fort jag inte använder amningsnapp så den lär jag få dras med verkar det som. Ska väl försöka sluta om det går. Jobbigt att behöva ha den med sig om man ska iväg och så. Har haft mjölkstockning tre gånger so far men ganska lindrgi sådan som tur är. hade ganska jobbig sådan vid ett tillfälle med stora tjejen. Dags för vägning imorgon igen på 1-månadsdagen. Skulle gissa på att hon väger över 4 kg nu

    Maken tog sina 10 dagar som halvdagar och det var helt underbart. Han lämnade storasyster på fsk kl 9 och sedan hämtade jag efter några timmars lugn och ro. Han började jobba igår så nu är det bara vi flickor på dagarna.

    Har hittat en ÖF som har en grupp på måndagar så då kan jag få vara lite social samtidigt som storasyster får leka lite. Var där första gången i måndags men kommer nog att gå fler gånger.
     
    Nu hör jag att hon är vaken igen. Ha det bra tjejer!


    ♥ Underbara döttrar födda juni 2005 & mars 2008 ♥
  • Nica74

    Tin hade vid senaste vägningen ökat 345g på 8 dagar. Vi har 3½ mil enkel väg till BVC så vi väger bara varannan vecka då vi ändå har babymassage, så nästa vägning blir på onsdag.


    Mamma till Hugo-98, Milo-00, Irmelin-05 & Tin-08
  • TrissiPrinsessor
    Nica74 skrev 2008-04-16 10:18:23 följande:
    Tin hade vid senaste vägningen ökat 345g på 8 dagar. Vi har 3½ mil enkel väg till BVC så vi väger bara varannan vecka då vi ändå har babymassage, så nästa vägning blir på onsdag.
    345g är ju toppen! Jag vägde min lilltös igår och hon vägde nu 4400g och 56cm lång! Hade gått upp 600g på 3.5vecka!
    Va till apoteket igår och köpte på mig massor som man kan tänkas behöva ta med sig till Turkiet! Har ju ett diabetesbarn med så jag hade med mig en stor pappbärkasse full med medicin *fniss*
    Nu blir det promenad med nya vagnen, den är sååå grym att köra!

    trevlig helg kram
    Triss i prinsessor Julia Feb04 Alicia Jan06 Wilma Bf 12Mars08
  • maras

    Ser att ni pratar vikt!

    Min Max har gått upp 600g på en vecka Skrattande jag måste ha grädde i tuttarna....hihi man undrar ju hur stor han ska bli!

  • TrissiPrinsessor
    maras skrev 2008-04-18 13:10:20 följande:
    Ser att ni pratar vikt!Min Max har gått upp 600g på en vecka  jag måste ha grädde i tuttarna....hihi man undrar ju hur stor han ska bli!
    hahaha ja 40%  grädde verkar du ha *fniss* hur ofta äter han?
    Triss i prinsessor Julia Feb04 Alicia Jan06 Wilma Bf 12Mars08
  • maras

    Han äter på dagarna med kanske 2-3 timmars mellan rum ibland 3-4 timmar mellanrum och på nätterna sover han oftast 4-5 timmar i sträck innan han äter igen så han äter mycket på dagarna men det är ok tycker jag!

Svar på tråden Vi över 30 som väntar smått i mars-08, del 4