• MammasÄlsklingar

    Hjälp snabbbt.. om en grillad kyckling blivit lite kall tills man kommer hem går d att äta endå?

    Måste man värma på den igen eller går det inte att äta den alls?
    Alltså såndär färdog grillad kyckling .
    HJÄLP

  • Svar på tråden Hjälp snabbbt.. om en grillad kyckling blivit lite kall tills man kommer hem går d att äta endå?
  • Saki

    Ät den! Om det bara har legat typ en bilfärd hem så är det ju lugnt. Värm den om du föredrar den varm, annars funkar den ju kall också.

  • melonfabriken

    sån kyckling äter jag jämt både kall och varm=) ät på du! du ska nog inte värma upp den igen då e det bättre att äta den kall.

  • La Lola

    Varför skulle den inte gå att äta?


    //Gordon Ramsay är min idol
  • carola1977

    ja antingen som den är eller så värmer du den. inga problem.

  • MammasÄlsklingar

    För kyckling e så känsligt .. o det e ju lite känsligare när man e gravid också därför undrar jag .

  • Saki

    MammasÄlsklingar skrev 2008-04-09 17:23:16 följande:


    För kyckling e så känsligt .. o det e ju lite känsligare när man e gravid också därför undrar jag .
    Men kycklingen är ju tillagad. Så det är inget speciellt med den jämfört med annat kött som är tillagat.
  • Angels

    Kyckling är känslig rå ja, men grillad - inga problem. Själv brukar jag ta med mig kall kyckling på utflykter och sånt och det är ju jättegott! Gott i sallad också! Men visst kan man värma upp kycklingen också, inga problem!

  • La Lola
    MammasÄlsklingar skrev 2008-04-09 17:23:16 följande:
    För kyckling e så känsligt .. o det e ju lite känsligare när man e gravid också därför undrar jag .
    Men den är ju tillagad?
    //Gordon Ramsay är min idol
  • Queen70

    Men snälla....Varför skulle den inte gå att äta?? Trodde jag hört allt om gravidas matnojjor redan :)

  • AochJsMamma

    Självklart går den att äta, den är ju tillagad! Annars skulle man ju inte få äta kycklingsallad som gravid. Ät o njut!!


    ~~ * Vecka 21 * ~~
  • MammasÄlsklingar

    Jo men det jag menade e ju när den e kall lixom .. jaja tack

  • La Lola
    MammasÄlsklingar skrev 2008-04-09 18:33:02 följande:
    Jo men det jag menade e ju när den e kall lixom .. jaja tack
    Men den blir ju inte full av salmonellabakterier så fort den kallnat. De ev bakterierna finns där innan tillagning.
    De är förövrigt inte fosterskadande heller.

    O de fosterskadande bakteierna dyker inte upp på en gång heller så fort livsmedlet kallnat.
    Då skulle man som sagt inte kunna käka kycklingsallad eller en mängd andra sallader tex med köttprodukter i.
    //Gordon Ramsay är min idol
  • MammasÄlsklingar

    Oki Tack
    La Lola skrev 2008-04-09 18:36:06 följande:


    Men den blir ju inte full av salmonellabakterier så fort den kallnat. De ev bakterierna finns där innan tillagning. De är förövrigt inte fosterskadande heller. O de fosterskadande bakteierna dyker inte upp på en gång heller så fort livsmedlet kallnat.Då skulle man som sagt inte kunna käka kycklingsallad eller en mängd andra sallader tex med köttprodukter i.
  • emmylus

    Tillagad är tillagad, oavsett om den är kall eller varm. Om den legat FRAMME i flera dagar och blivit kall skulle jag undvika den, men inte annars (eller jo, jag är vegetarian, så jag skulle undvika ändå, men du fattar hur jag menar)

    Så länge kycklingen är genomgrillad så är ju alla salmonellabakterier borta. Annars skulle man väl inte äta kall kyckling även om man inte var gravid...

Svar på tråden Hjälp snabbbt.. om en grillad kyckling blivit lite kall tills man kommer hem går d att äta endå?