• snarf

    Tvillingar Aug -08 Del 2

    Hallåjs :)

    De är här ni gömmer er. Tack för mail, de var en bra ide.

  • snarf

    Uppdaterar BF listan då de står fel datum på mig :)

    eeidaa 2 aug
    Snarf 3 aug
    Snabbavinden 4 aug
    Blekingskan 8 aug
    Jannabus 9 aug
    Puret101 20 aug

  • snarf

    Jag har oxå gått upp mycket i vikt. Vägde 62 kg när jag gjorde ET (embryo transfer) och väger nu 76 kg. Vikten har dock lugnat ner sig lite de senaste veckorna tack och lov. Har föresten ett kort på fina magen från vecka 20 :)

    Vi fick lyssna på fosterljuden för första gången i vecka 19. Tvilling 1 hade 142 och tvilling 2 hade 150. De var jätte härligt att lyssna på och jag längtar tills på måndag då vi ska till BM igen.
    Den 14 Maj ska vi även på första tillväxt kontrollen och de ska bli jätte spännande att få reda på hur stora dom är nu.

  • snarf

    Jag fick mitt moderskapsintyg i vecka 20, första träffen med BM efter rutin ul.

    Jo FK är ju inte direkt kända för att vara snabba

  • snarf

    Vi har köpt tvillingvagn, skötbord och spjälsäng redan. Ska till ikea om ca 4 veckor med svärmor och handla barnmatstolar, täcken och annat smått och gott. Ska bli så roligt

    Bebisarna har varit jätte lugna i två dagar och jag har varit lite orolig men hoppats på att dom bara har sovit mycket pga att dom växer. Nu på kvällen har dom vaknat till och dom sparkar mig och far runt som två aliens så jag är jätte öm nu. De gör riktigt ont en liten bit under revbenet, lill flickan sparkar som sjutton på en viss punkt hela tiden. Skönt att känna att dom lever och har blivit större och starkare men fy va de känns nu. Hoppas de ömma går över snart eller att hon ändrar läge så hon skonar mig lite.
    Har ni oxå fått ömma punkter/ställen på magen?

  • snarf

    Hej och välkommen tillbaks Janna :)

    Jag är sjukt orolig över snitt, vill absolut inte ha de. Vill verkligen föda vaginalt och skulle bli ruskigt besviken om bebisarna ligger fel så de är omöjligt med en vaginal förkossning.
    Ska till BM på koll på måndag och sen tillväxt ul på onsdag så jag hoppas dom har växt och mår bra samt ligger med huvudena neråt.
    Tyvär kan min sambo inte följa med, hon tar planet i natt till new york för att hälsa på sin pappa. Gissa om jag vill följa med?! Jajaaaa... blir till att göra något riktigt kul när trollen tittat ut istället.

    Hur tycker ni att de går annars då?
    Jag känner mig så ruskigt tung och klumpig nu. Magen är jättestor och jag har gått upp 16 kg. Vaknar flera gånger på natten av att jag måste vända mig, ont stelt och får ingen luft. Magen är som en blystation så de tar tid att vända sig från sida till sida.
    Benen känns som stockar och fötterna eldar varje kväll, går bra under dagen men kvällarna är hemska. Sticker och har rastlöshet i benen då och fötterna. Bebisarna sparkar jätte jätte hårt och dom båda hickar ofta i otakt *s* Mysigt men oj va jobbigt ibland.

    Hm.... låter som om jag avskyr att vara gravid men faktiskt så njuter jag fortfarande men jag känner mer och mer att de skulle vara skönt om 10-12 veckor gick fort nu.

  • snarf

    Var hos bm idag och mitt hb låg på 90 hon skickade iväg blodprovet och kommer att ringa mig ifall jag behöver medecin. Inte konstigt att jag känner mig trött hela tiden.
    Gick in i vecka 29 idag, 28+0, och magen mätte fina 35 cm. kollade på kurvan och ser att jag har lika stor mage som en kvinna i vecka 40 som följer normalkurvan med enlingar... Inte konstigt att man stånkar och tycker att man börjar bli klumpig *s*

    Va kul blekingskan med ul i morgon! Jag har mitt på onsdag och är så nyfiken på vikt och längd på trollen. Håller tummarna för dig i morgon och att allt ser bra ut.

    Ska länka sf kurvan när jag hittar den igen. Kan ju vara kul att jämnföra lite på skoj.

  • snarf

    Grattis till stora två flickor :)
    Själv fick vi ju veta på ruin ul att vi väntar en av varje men jag har på känn att de kan vara två pojkar, vet inte varför. Ska bli intressant att se om rutin ul hade rätt på onsdag.

  • snarf

    Grattis Åsa till två ursöta pojkar! Måste vara otroligt skönt att ha blivit av med den stooooora magen *s* den ser visserligen charmig och go ut men den ser även ohyggligt tung ut
    Ja tiden går så fort, för fort.

Svar på tråden Tvillingar Aug -08 Del 2