Inlägg från: snabbavinden |Visa alla inlägg
  • snabbavinden

    Tvillingar Aug -08 Del 2

    Såg att den gammla tråden var stängd för flera svar. Startar därför en fortsättning så snälla skriv gärna vidare här så vi får följas åt.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-04-16 11:29
    BF Lista

    eeidaa 2 aug
    Snabbavinden 4 aug
    Snarf 6 aug
    Blekingskan 8 aug
    Jannabus 9 aug
    Puret101 20 aug

  • Svar på tråden Tvillingar Aug -08 Del 2
  • snabbavinden

    Puret- har ingen aning om jag ska vara helt ärlig. Hur hittar man dit då??

    Anki- va bra.

    Imorgon bitti bär det av till Ullared ska bli jätte skoj det. Men man lär väl vara helt slut imorgon kväll när man kommer hem. Måste gå upp vid fyra i natt så det blir tidigt i säng i kväll..

  • snabbavinden

    Anki- Vi åker ifrån Stora Sundby, det ligger 3 mil väster om Eskilstuna. Har ca 40 mil enkel resa. Har varit där 2 ggr tidigare, men då har vi i stort sett haft vägarna förbi så det har ju inte blivit en resa bara för att åka dit som i detta fall.

  • snabbavinden

    God kväll. Ja som ni vet så var jag till Ullared igår å frossa lite hihihi, gjorde massor av fynd kan jag säga, köpte massor av kläder till mina barn å endå gick det bara på 800 sammanlagt till dom två. Men så hitta jag ju lite annat smått å gott så summan fortsatte uppåt. Men jag är värkligen nöjd med mina köp.
    Funderar på att åka en gång till i år när bäbisarna har kommit, då jag ej vill handla massa saker i förväg.
    Men om det blir en resa till så tänker jag nog övernatta där.

    Det var en ganska dryg resa att åka kan jag säga, då jag har svårt att sitta för länge men jag var ut en snabbis å sträckte på mig en gång. Men man kände ju i kroppen på alla sätt å vis i går kväll. 80 mil sätter sina spår. Jag körde både dit å hem, eftersom att jag är rädd om min bil så fick inte min mamma köra heheh.

    Puret- övernatta ni på Ullareds camping el? Jag har ingen aning om hur man flyttar BF listan. När jag hitta den fann jag den på sida 9 i gammla tråden.

    Jag har 3 mil till BB, när jag väntade första barnet så gick jag ganska länge öppen 3-4 cm å det jag fick göra var att åka hem å gå promenader så jag gick mkt i en kohage i trräng men inte hjälpte det inte. Till sist blev jag inlagd å igång satt.

  • snabbavinden

    Hej hallå allihop. Idag så har jag varit hos BM på kontroll. Allt lät bra med bäbisarnas hjärtljud. Enligt deras våg så har jag gått upp 7,2 kg nu.
    Själv så höll jag nästan på att svimma när jag låg på britsen. Jag har ju svårt att ligga på rygg i mer än typ 2 min å idag när dom skulle lyssna så kände jag mig helt bort dommnad i rygg och ben å när hon var klar så blev jag jätte yr i huvet o illamående. Vilket hon sa att det var vanligt då när livmodern börjar bli stor så trycker den på stora kroppspulsådern osv så nu får jag inte ligga helt på rygg när dom ska lyssna på bäbisarna. Men det gick över när jag fick ligga på sidan, å fick lite vatten.
    Är det någon som vet om det finns någon sida där man kan hitta gammla namn å vilket årtal dom var som populärast?? Jag hittar bara moderna namn men jag är intresserad av äldre namn. Min sambo gillar inte att jag kallar bäbisarna för Piff och Puff det gör jag bara för att reta honom för jag är inte helt överrens med hans namnförslag..

  • snabbavinden

    Puret- jag har inte heller fått något moderskapsintyg. Vilken vecka brukar man få det igen? Har glömt bort sen dom två tidigare gravidetetenerna.

    Jag var in till BM när jag var i v 22 ca å då fick jag lyssna på bäbisarnas hjärtljud. Var ju även in i går å fick lyssna.
    Frågade när man skulle få komma på på tillväxt UL och här i Eskilstuna börjar man med sånt i vecka 28 och sen är det 1 ggr i månaden man får komma på sånt och 1 ggr i månaden till BM så man går på kontroll var 14 dag.

  • snabbavinden

    Klart man fastnar i vårsolen :) nä då men jag fick hem barna mina i söndags så man passar på att vara ute så mkt som möljigt nu.
    Igår ville mina barn vara nere på stranden (vi bor ca 100 m) från den så jag tänkte ok och tog med mig en tidning men vi blev inte kvar så länge. Först kom det en snok och simmade i vattnet, efter en kort stund kom det en snok på stranden å jag som värkligen hatar ormar spelar ingen roll hur ofarliga dom är. Så vi gick hem och tog en fika ute. Så tänk på att med solen kommer också dess äckliga ormar (om man får säga så).

    Igår fick jag även tid till BM å det blir den 30 april och så fick jag även tid till nytt UL å det blir den 12 Maj och jag längtar massor dit.

    Måste bara tala om att i söndags var vi och valde ut en hundvalp som kommer hem till oss den 5 maj, finns bild på henne i mitt galleri. Har ju alltid haft hund förutom det sista året så det ska bli så kul...

  • snabbavinden

    Puret- va kul med eget hus. Vi väntar på att ett hus ska bli till salu som vi är intresserade utav. Skulle bli till försäljning till sommaren el till hösten. Så man får ju hoppas massor på att hon säljer det snarast, Vore ju jätte skönt att få flytta innan bäbisarna tittar ut, då vi även bor väldigt trångt.

    Anki- vilken tråkig läkare du träffa, skulle bli jätte besviken, men det blev du säkert.

    Min sambo som aldrig har haft hund tyckte ju att vi skulle vänta med valpköp till bäbisarna var födda, men jag kan ju inte få en valp att vara rumsren när man har två bäbisar att amma och så, så när jag förklara att det var bättre att skaffa nu så hinner den komma långt på rumsrenheten om man nu inte föder allt för tidigt.

    Ännu en dag med vackert väder och den ljuvliga pollen perioden härligt. Någon mer som känner av pollen??
    Nä nu måste jag ta och göra lite nytta ska snart vara hundvakt.

  • snabbavinden

    Nu har min dotter fått vattenkoppor, får se om lillbrosan klarar sig el ej. Skulle ju vara skönt om båda fick det sammtitigt så är den sjukdommen avklarad.

  • snabbavinden

    puret- oj hur vågar ni handla så mkt i förväg??
    Det skulle aldrig jag våga göra.

    Gösses idag är jag jätte trött. Som jag skrev härom dagen så har ju min dotter fått vattenkoppor o i natt så låg hon vaken i 5 tim pga klådan. Jag smörjde och smörjde med bedövnings salva testade även potismjöl. Sista utvägen var att få in dottern och duscha i kallt vatten vilket hon gjorde till sist och då släppte det så hon kunde somna. Blir en tidig kväll till sängen i kväll kan jag säga.

Svar på tråden Tvillingar Aug -08 Del 2