Inlägg från: puret101 |Visa alla inlägg
  • puret101

    Tvillingar Aug -08 Del 2

    Men ska vi inte ligga i Medlemsgrupper-Väntar Barn-Aug?

  • puret101

    När vi åkte till Ullared för några veckor sedan hade vi 66 mil enkelresa, men vi sov över en natt, orkade inte åka fram och tillbaka på en dag.

    Nån mer än vi här som har långt till BB? Vi har 13 mil till närmaste BB.

    Snabbavinden- Du kan väl klistra in BF-listan i orginalposten, så finns den alltid där :) Du kan lägga till mig:
    puret101, BF 20 augusti

  • puret101

    Du kan ju göra ändringar i orginalposten, så om vi alla skriver BF så kan du skriva in det allteftersom så hamnar listan där permanent.

    Japp vi övernattade på Ullareds Camping, hyrde en Ullaredstuga. Den var jättemysig och vi delade ju med min syster o hennes man så det blev inte alls dyrt heller.

    Va roligt att du hittade en massa fynd!! Skulle oxå vilja åka dit igen!

    Jag har fått en Form FIx kudde i tidig födelsedagspresent av min bästa vän :) Den är helt superb att sova med och kommer att bli en perfekt amningskudde!

  • puret101

    Form Fix heter kudden :) länk här

    www.stellaris.se/webshop/product_info.php&products_id=70

    Jag har gått upp 15 kg totalt under hela grav. hittils, så vart ska detta sluta? Tidigare vägde jag lätta 63 kg till mina 176 cm. Periodvis har jag galet ont i ryggen, vet knappt vart jag ska ta vägen!

    Vi har inte fått lyssna på några hjärtljud ännu....de gör det i vecka 24 här. Våran barnmorska är riktigt förvirrad....insåg idag att jag inte fått ngt moderskapsintyg än, så jag måste be om det nästa gång jag träffar henne.

  • puret101

    blekingskan: Vilken fin mage du fått :) Själv behöver jag bara titta på solen för att bränna mig, så här är det dubbla lager av högsta solskyddsfaktorn som gäller om man ska vara ute i solen.

    Snabbavinden: Vad kul med hundvalp! Jag har själv två hundar, en amerikansk cocker spaniel och en cocker/cavalier, de är mina lyckopiller :)

    VI var på husmålarträff igår, så där lagomt intressant men väldigt nödvändigt... Ska måla huset i sommar (köpte hus i fjol) och färgen är i bedrövligt skick.

  • puret101

    Var på IKEA och shoppade lite igår :) Så nu har vi en spjälsäng, skötdyna + överdrag, mjuka hakklappar och två barnmatstolar med tillhörande dynor. Nu har vi faktiskt det mesta handlat :)

  • puret101

    Vi bor så långt ifrån allting så det känns bättre att handla saker i tid, vi har exempelvis 2 timmars bilfärd till IKEA och till närmsta Lindex (minilindex) sisådär 40 minuter.

    Jag kan aldrig avgöra om jag känner en eller två bebisar så jag är konstant orolig och den senaste veckan har de rört sig ganska lite. Däremot har jag oxå haft(har) ömma punkter. Känner jag efter är det oftast något hårt där, brukar kännas som ett knä eller skuldra kanske.

  • puret101

    Jag har oxå mycket sammandragningar till och från och har nu blivit beordrad vila, så inga cykelturer eller promenader för min del (jag som hatar att vara stilla). Mne jag har inte varit in på någon koll än, men BM tyckte att jag skulle ringa nästa gång jag hade mycket.

    Var som sagt hos barnmorskan idag. SF måttet blev 31. Sedan lyssnade hon efter hjärtljud, hon trodde att hon hörde båda, men hon var inte säker. 148 på vänster sidan och 152 på höger sidan, hon kunde också känna att vänster tvillingen låg med huvudet nedåt, men det hade jag ju redan räknat ut.

    Jag är konstant orolig för att det ska vara något fel, och nu när hon inte var säker på om hon hörde båda blir jag ännu mer nervös. Tänk om båda inte mår bra? Eller ännu värre, om bara en lever? För jag kan verkligen inte avgöra om jag känner en eller två bebisar....Fler än jag som oroar sig??

  • puret101

    Näpp, inget UL på våran MVC....

    Men idag är jag väldigt säker på att jag känt båda bebisarna, och båda har oxå vänt på sig ett par gånger. Kände båda rumporna uppåt och utåt en vända, men sedan gjorde de kullerbyttor och började sparka neråt.

    När blir det för trångt för dem att vända på sig?

    Men fy vad jag har haft sammandragningar idag, men det har bara kommit ett par åt gången och sedan har det varit lungt nån timme.

  • puret101

    Var till barnmorskan idag som hastigast då jag haft så himla mycket sammandragningar. Jag hade urinvägsinfektion så nu är det till o behandla det. Sedan mätte och kände hon på livmodertappen men den var jättebra iaf :) Så ingen fara på taket än så länge.

    Jag vill verkligen inte snittas *hua* och jag är jätterädd att de ska titta ut alldeles för tidigt. Så jag håller tummarna för att de stannar till vecka 36 iaf och på en vaginal förlossning.

    I övrigt känner jag mig blytung om magen och får ofta väldigt ont i ryggen.

Svar på tråden Tvillingar Aug -08 Del 2