• Hannis76

    Vetlanda tråden

    Ja det va minsann trevligt att du gjort en tråd för oss "bönner"

    Läget med er? Här är allt bra, lite trött o sleten ikväll....annars är det bra. Har varit ute o räfsat idag..o det tar på krafterna! Men det är mööööe kvar att räfsa, suck o stön!!
    Har börjat banta nu igen...så allt tar på krafterna....men jag är ingen bra bantare..har redan syndat..åt lite toblerone innan

    Vad händer hos er då??

  • Hannis76

    Hallå brudar!!

    Ja Snoopy, du var då ingen storbesökare på torget...då kan vi ta varann i hand. Är inte heller där mer än var tredje år kanske

    Ja du Tanja, här är jag oxå konstant godissugen!! Nu när man är mammaledig blir det ju en hel del fika oxå..aj aj..inte bra för beach 2008.

    Ja vad har man då gjort idag, jo vi har varit o träffat föräldrargruppen. Vi är så flitiga så vi träffas varje torsdag o promenerar med våra bäsar o vagnar, ja det lät väl hurtigt!? Problemet är bara det att vi avslutar vår sunda livsstil med ett gedigert fikabord.
    Sedan tog Elsa o jag en runda ut till sälleryds o inhandlade en ny kruka o lite penseer. Åh för att vara riktigt duktig så har jag även hunnit med en springrunda nu på kvällskvisten. Ja man håller ju på att avlida när man är mitt uppe i det, men det känns gött efteråt. Ja ja, nu får ni ju inte tro att jag sprang hela tiden..näää fick ta paus lite då o då o traska. 

    Åh du Duva...var håller du hus

    Nehe, nu är det bingen som gäller.
    Hörs brudar!!

  • Hannis76

    Hej hopp, här är jag!!

    Instämmer med dej snoopy...är här alldeles för sällan nu för tiden! Fattar inte vart tiden tar vägen. Är lite av en periodare oxå, ibland är jag inne på fl flera gånger om dan, o sedan kan det gå flera veckor utan att jag ens kikar in!! Ja ja sådan är jag!!

    Allt väl med er i sommarvärmen??

Svar på tråden Vetlanda tråden