• noodle

    Septemberbebbarna 2005 del 15

    Jasså är det här ni är :)

    Kickans mamma men stackars wincent! :( Va skönt att ni ska få det åtgärdat, är det en jobbig operation?

    Här flyter allt på, Mio är 6 månader nu och han vill så gärna leka med storebror så han sitter och hoppar i knät så fort han kommer.

    Felix sa något så roligt idag, det åskade här i Sollentuna och när jag hämtade honom från dagmamman så sa han "kom regnet och kom åskan och bajsade lekparken".. antar att han tyckte att det lät som en prutt :D

  • noodle

    kickans mamma vilket sammanträffande :) Det kom telepatiskt!

    Hehe tydligen var det dagmammans "fel" att han sa att åskan bajsade, när åskan small hade hon sagt "nämen vilken rackabajsare" :D

  • noodle

    Felix har oxå pratat lite om födelsedagen och om att han kommer bli stor :) Han har redan önskat sig lego i present.

    Nanna 79 oj va spännande! :) Känner du dig någorlunda redo? Och ja tiden flyger iväg, det var bara i början när han hade ont i magen som timmarna kändes som veckor ;)

    Martina strongt! Vi ska väl oxå sluta med napp så småningom när han fyllt 3 men först tänkte vi ge oss på pott-träning :) Han gillar inte brutna rutiner så han vill absolut inte gå utan blöja (eller ens utan byxor) så det kommer nog bli en pärs.

  • noodle

    bubbelmaja Felix är oxå sån, han vill gärna se på en lång stund innan han gör nånting, och ofta låter han bli helt. Nya kläder måste vi tvinga på honom (om det inte är bilar på, då kan han ta på det självmant), ny mat går oftast inte, träffar han nya människor blir han jätteblyg och sitter helt tyst i ett hörn, och ska vi göra nya saker vägrar han om man inte lyckas busa upp humöret på honom.

    Vissa är nog helt enkelt så, jag är oxå en observatör och håller mig helst i bakgrunden och tittar på. Vi brukar försöka få med honom, men vill han inte så låter vi honom sitta och titta på. Ibland kommer han efter en stund och ibland går han och leker med något annat.

  • noodle

    Bubbelmaja beklagar sorgen! :(

    vovvemor haha sött! Man undrar ju hur de tänker, hur fick hon ihop kopplingen bomull o att den inte var farlig :) Bomull är inte farligt, men hon kunde ju ha sagt nästan vad som helst.
    Jag tycker oxå det här är en underbar ålder, de säger så söta saker hela tiden. Igår när jag rensade lite jordgubbar åt Felix så sa han plötsligt "-Världens bästa mamma!" och fortsatte sen med "världens bästa bebis, världens bästa jordgubbar, världens bästa pappa, världens bästa suki". Han är inte frikostig med ömhetsbetygelser så det värmde mammahjärtat :)

    nanna79 haha kommer han försent till jobbet ofta? ;)

    Vi har varit på Mallis en vecka o haft det skönt fast lite för varmt :) Barnen har varit jätteduktiga förutom några trots och trötthetsutbrott, men det känns inte riktigt som om man varit på semester. Allt blir lite jobbigare när man kommer bort från sina rutiner även om hotellet vi var på var jättebekvämt för barnfamiljer. Man kunde boka till vagn o barnsäng o sånt o en jättefin barnpool. Fast Felix är en riktig badkruka och vi fick locka på honom i en timme för att ens få honom blöt om benen ;) Men Mio verkade gilla att svalka av sig lite iaf.

    Felix älskar fordon av alla slag nu så jag tror han tyckte det var mest spännande med allt vi åkte, först buss o flyg, o sen en båt och ett litet minitåg :)

  • noodle

    Hehe jag har tur, Felix tycker av nån anledning om Scrubs som jag tittar på mycket just nu :) Har till o med bett mig sätta på det nån gång.

    Har testat att baka en sån där bröllopstårta som Leila gjorde nån gång på tv nu. Blev nog ganska god, men efter att ha bakat o slickat alla skålar var jag så mätt och sockeröverdosad att jag mest bara blev illamående ;) O tog flera timmar oxå, ska nog försöka förenkla den lite tills det är dags för den riktiga.

  • noodle

    bubbelmaja tack! Vi ska gifta oss om några veckor, blir enkelt borgerligt här hemma i trädgården med en stor grillfest efteråt :) Tar det samma dag som Mios dop så att min mormor kan vara med (hon bor i Finland) eftersom det förmodligen blir hennes sista resa till Sverige.

  • noodle

    norgesessan ja det är ju lite trist att Mio inte får sin egen dag, men å andra sidan så är ju dopdagen något man sällan firar i framtiden :)

  • noodle

    Nanna åh grattis!!! :D

    bubbelmaja haha ja det är mycket bajs här oxå kan jag säga :) Månen har bajsat, o bajs ska man inte äta för det är inge gott, o så fort bebisen ska byta blöja rusar han med o säger med förhoppning i rösten "bebis har bajsat?"

    Har fullt upp här hemma o känner mig lätt stressad nu när sambon precis gick o köpte ett guitarr hero mitt upp i allt o sitter o spelar ;) Men e väl bra med lite avkoppling oxå så man inte stressar ihjäl sig.

  • noodle

    Hallå allihopa, nu är allt feststök äntligen över :) Felix hade nog ganska roligt på festen igår men han tyckte det var lite läskigt att gå in i kyrkan när Mio skulle döpas. Sen här hemma var det massor med barn, och huset ser ut som ett sjöslag idag. Det var min tur att gå upp imorse och vi kom väl inte i säng förän vid fyratiden så jag låter nog städningen vara tills jag fått sova lite när mannen kommer upp. Vigseln var kort men väldigt fin o allt gick bra :) Blev en jättemysig grillfest o alla verkade väldigt nöjda så det var ju skoj.

Svar på tråden Septemberbebbarna 2005 del 15