Forum Minskad lust - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Min man är "dålig" i sängen!!!

  Sön 18 maj 2008 13:25 Läst 13079 gånger Totalt 39 svar
  Visar endast inlägg av Anonym - Visa alla inlägg
  Sön 18 maj 2008 13:25

  Jag är sedan 7 år tillbaka tillsammans (och gift) med världens finaste kille. Han har ett stort hjärta och är verkligen en bra man! Är super attraherad av honom och han av mig. Han är min vän och stjälsvän...osv, osv!

  Men...vi klickar inte i sängen. Det är inte det att jag eller han inte är attraherade av varandra! Det är bara att jag känner mig som en runkdocka! Allt handlar om att han ska komma... han vill släppa ut alla de känslor han får när han ser mig... så han jukar skit snabbt och jag känner hela tiden att jag ska leva upp till hans fantasier! Han har olika saker som han gillar när jag gör... Men det är inte skönt för mig. När vi börjar älska så känns det underbart...men så börjar han juka och då känner jag mest att jag vill att det ska vara över. Jag har försökt prata med honom om detta....och försökt säga vad jag vill ha, men då säger han bara att han känner som om jag kritiserar honom i sängen. Han vill leva ut sina känlsor och tycker inte att det är något fel på det. Det är som om han inte fattar mina signaler, och han är inte heller intresserad av att lära sig eller utforska vad jag gillar. Han tror att allt handlar om att jag vill ha petting och förspel! Det är inte det! Jag vill att det ska vara sex för oss båda.... jag vill känna att mina fantasier också kommer fram och att det är lika viktigt att jag har det skönt som han! Igår försökt jag förföra honom... och utan ord vägleda honom! Jag kysste honom passionerat, satt på honom, gjorde det sakta osv..... men så säger han bara... jag ska göra det skönt för dig... och vänder mig i missionären och "runker av sig" i mig...... tack för det!!

  Jag har helt tappat lusten till sex! Fattar inte vad poängen är längre och det har resulterat i att jag inte längre vill så ofta! Det är ju inte ens skönt!!!! Bara jobbigt att ligga där och inte få leva ut!!

  Hjälp mig!!! Vad ska jag göra? Hur ska jag försöka få honom att förstå vad jag känner? Jag har försökt prata med honom lite......... men inte om det att jag bara vill att det ska vara över! Jag vill känna sex lust igen!!! När han är i mig så känner jag inget "där inne"!

 • Sön 18 maj 2008 15:11 #1

  Uääähh va jobbigt!!! Usch jag vet inte vad jag säga eller vilket råd jag ska komma med? Tycker det verkar skitjobbigt och trist för dig, då det verkar som att du försökt förklara ändå...
  Va fan, prova igen och var ÖVERTYDLIG på det mest vänaste sätt du kan. Säga även det som han faktiskt är bra på om det är nåt som du tycker om..?

 • Mån 19 maj 2008 03:37 #9

  Fy sjutton, det låter verkligen jättetrist...

  Du har fått en hel del bra svar tycker jag. Visst har han rätt när han tycker att du kritiserar honom, men han borde bara ta till sig kritiken och inte sparka bakut. Du vill ju inget illa!

  Och som flera sagt, det är inte bara HAN som ska leva ut sina känslor - det heter ju faktiskt SAM-lag/liv; tillsammans är nyckelord.

 • Mån 19 maj 2008 08:16 #11

  typ samma bekymmer här, det är sån hets på hans orgasm så han juckar som en kanin i 2 min sen är det över, aptrist.

  pratar vi om det så blir han jättesårad o det dröjer länge tills han vill igen.
  Tyvärr har inte min man så stort sexbehov heller så 1 gång i månaden i 2 min.
  Jag kan tyvärr inte ger dig några råd då jag inte löst mitt egna ännu....

  Lycka till

 • Mån 19 maj 2008 08:20 #12

  Överraska honom och säg att ikväll blir det på mitt sätt och att du kommer få honom att njuta på ett helt annat sätt än vad han är van vid Ta över kommandot helt enkelt! Lycka till.

 • Mån 19 maj 2008 08:24 #13

  HA HA vi har EXAKT samma problem!

  Jag är ihop med värsta sortens juckare, får han inte köra i kaninfart tappar han ståndet o han är inte speciellt intresserad av hur jag har det :(

  Han är ju skitstressad över det själv, att alltid tappa så därför så fort vi ska byta ställning så TOKrunkar stackarn!

  Jag är inte längre speciellt intresserad av sex... men vi har varit ihop länge o jag ska ha barn om några månader så vi vet att vi kan om det behövs för fortplantningen :)

  Mitt råd till dig är ju bara att inte ställa upp om han inte gör mer som du vill, ni måste försöka hitta ett samspel... det ska inte bar avara kul för din kille.

  Lycka till

 • Mån 19 maj 2008 09:42 #18

  Finns bara en lösning.
  P r a t a om det.

  Hur ska han annars förstå om du inte säger något?

 • Mån 19 maj 2008 13:09 #21

  Kan man inte prata om det kanske man inte ska vara ihop?
  Kan man inte föra en vuxen diskussion utan att skrika och gapa?

  TS kan nog ta en till pratstund med sin karl. Eller skaffa en ny.

 • Fre 6 jun 2008 21:32 #29

  Men vad tusan är detta....blir bara fundersam över att så många kvinnor lider i det tysta o inte alls ens vågar säga ngt.Har själv exakt samma problem men inser nu att ngt drastiskt måste till...jag har verkligen fått mig en tankeställare...

 • Mån 9 jun 2008 14:21 #34

  Prata med honom. Verkar som han tror allt är som det ska. Jag tycker det är givande att ta emot information hur man gör det skönare för sin partner. Vem vill inte vara en bättre älskare?!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll