• Suskiv

    Becel, bra eller dåligt smör?

    Blä, skulle inte frivilligt äta becel eller nått annat margarin för den delen. När lillkilen var mjölkallergisk hade jag inget val det fick bli mjölkfria milda på mackan, men fy vad äckligt det var. Det satte sig som en äcklig hinna i munnen. Nu tål han mjölk så nått snuskigt äckelpäckel giftindränkt margarin kommer inte innaför dörren.

  • Suskiv

    Till mjölkallergisk skulle jag säga. Undvik margarin så mycket som möjligt dvs stek i olja och sen har man inte så mycket val än att ta det mjölkfria margarinet även om det inte är så nyttigt. Som allergiker får man ju många gånger välja ett sämre alternativ vare sig man vill eller inte.

  • Suskiv

    Om man inte behöver äta mjölkfritt är bregott eller rent smör bäst på mackan. Smör är dock väldigt hårt att bre så av den anledningen är bregott bättre. Stek i smör. Man ska helst inte upphetta vegetabiliska oljor.

Svar på tråden Becel, bra eller dåligt smör?