Inlägg från: annamanna |Visa alla inlägg
  • annamanna

    Vasa - Kristinestad 9

    har inte hunnit vara inne nåt i helgen, har varit fullt upp med både gäster och att gästa grannarna
    Men roligt att höra av dig igen, tandtrollet

  • annamanna

    tandtrollet,
    det är nog samma här..kan inte somna förrän 12-1 tiden på natten fast jag sku gå å lägga mej redan 22..och speciellt helgerna har jag svårt med, har jag märkt, för då är maken opp med lillen tills han somnar, och tar honom med till sängen då, men jag kan inte slappna av förrän jag vet att han ligger bredvid..och att lyssna på sitt barn som gråter är inte lätt.. Vet ju att Sam kan detdär precis lika bra som jag, är ju hans 3:e barn, men jag vet oxå att jag lyckas få lillen lugn snabbare. Ändå är det underbart när han säjer att han sköter nu så att jag får sova
    Är nog hormonerna som spökar, och jag har oxå märkt att jag är extra "het" i humöret just nu.. Minsta lilla som är fel kan bli hur stort som helst..
    Tyvärr har jag väldigt svårt att sova dagtid när barnen inte sover på samma gång, men ibland lyckas jag få en 1/2 timme, och den är guld värd just då.
    Dessutom, amningen ska du inte tänka på, William är flaskmatad ända från BB (vi krånglade i 3 månader innan vi gav upp helt) och mår riktit bra!
    Nu denna gång verkar det funka bra med Vincent och amning, men kan ju bero på att det är andra barnet oxå, och man är själv mer avslappnad...typ..

  • annamanna

    Lindilididda: samma här... men nu har det gått 2 år riktit bra med lite sömn, och lär väl bli minst 2 år till

  • annamanna

    tandtrollet! Visst har han fortfarande gaser,men verkar inte ha magknip iaf! Men pruppar som värsta karlen!!

  • annamanna

    öh..lämnade bort nåt där...höh.. skrev att vi använder Disflatyl mot gaser, och det har nog blivit mycket bättre av det.

  • annamanna

    mjauen: det var bra du sa ifrån! Jag vet att det finns flera som tror att mariekex är ofarliga att ge till barn, men kollar man på innehållsförteckningen så är det lika mycket socker i dom som i andra kex.

  • annamanna

    hejsan hej!

    först, ledsamt med J:s farfar, Kela

    Idag har vi varit på kontroll med Vincent, han är 5280 g och 58 cm Tanten hittade absolut inget att klaga på, så man får va nöjd då.. Fick ny tid först om en månad, för hon tyckte att allt var så bra, han höll upp huvudet, hade ögonkontakt och till och med log åt henne. Åså det obligatoriska, kissa på tanten

    Å William har bara stött sig idag igen..hann bara upp ur sängen så snubblade han på en traktor och skrapade upp låret..sedan snubblade han på hvc oxå, och skrapade upp armen och handen.. ojoj.. Men nu sover han

    merix, grattis på nationaldagen! eller hur man nu ska säja

  • annamanna

    grattis Joel!

    Idag har jag hunnit vara till frissan och på efterkontroll del 1 Gillar mitt nya sommarhår!

    Vi ska vara hemma i år, blir inget villafaras då vi har lilla Vincent. Iss int ta ut honom på sjön om det ska vara dåligt väder.
    Ska mysa hemma med grillning och chips och godis
    Vi har alla 3 barnen med oss, så vi njuter av dom utan att stressa iväg nånstans..

  • annamanna

    mjauen: klippte mig senast i september ifjol, så visst var det dags för uppsnyggning Jag gillar tjejen som klipper mig, för hon vet alltid vad jag vill ha Och idag fråga hon om vi sko prova en ny frisyr, å jag var såklart med på det Hon hade kollat lite i tidningar innan jag kom dit å snyggt blev det!

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9