Inlägg från: iolanthe |Visa alla inlägg
  • iolanthe

    Vasa - Kristinestad 9

    Bodysar använder vi inte så mycket längre nu när blöjan är borta. Men fördelen med ett litet barn är att man slipper problemet med att det inte finns storlekar, vi använder 80/86 ännu, fast 80:orna börjar bli lite små. Och byxor har vi också 80, 86 är alldeles för långa i benen ännu.

  • iolanthe

    Grattis William

    Många som har födelsedag idag, känner 4 st som fyller idag, bl.a. gubbens bror, vi ska dit på kalas ikväll.

    Och så har vi varit tillsammans 12 år idag, det börjar kännas rätt länge tycker jag. Vi var och firade igår med att äta vid Amarillo. Vi var lite nervösa hur det skulle gå då dom inte har nåt lekrum. Men gick rätt bra i alla fall, men efter halva måltiden ville ida inte sitta längre, då ville hon upp och springa, så då var det slut på friden. Men inte vill vi ju gå till rosso och äta varje gång heller.

  • iolanthe

    Catsy,

    Vi får inte potträningen att funka heller, sitta 2 sekunder går bra men sen går hon. Kissat i pottan har hon inte gjort sen förra sommaren då hon inte kunde gå och satt där tills jag tog bort henne .

    Men började med att låta henne vara utan blöja korta stunder, men märkte sen att hon håller sig rätt länge. Och hon kissade inte på golvet många gånger innan hon började reagera och komma och berätta när det hänt. Och så tog det bara 2 dagar innan hon började komma och säga innan hon kissar. Men hur det ska gå till att få henne att göra det på pottan har jag ingen aning om, men det är ingen stress.

    Och inte vet jag ju hur fortsättningen blir, svårt att säga om hon blir blöjfri efter några dagar, kan ju komma bakslag också. Men skulle ju vara skönt om hon blir torr nu över sommaren och inte på vintern när man ska ha så mycket kläder på.

  • iolanthe

    Jag tycker att Sveriges låt är rätt trist och tråkig. Helt ok att höra på, genast hon tystnat har jag glömt bort hur den går. Och om jag försöker minnas slutar det med att jag nynnar på Hero med Helena Paparizou istället, jättebra låt.

    Och jag är så elak så jag skulle ha tyckt att det var mycket roligare om dom inte gått vidare så skulle vi fått läsa idag om hur hela Europa har fel musiksmak och borde uteslutas ur tävlingen.

  • iolanthe

    escorpito,

    manna bärskum??? Är det samma som vispgröt månne? För det brukar jag göra av röda vinbär, ida tycker det är jättegott så det äter vi till mellanmål ibland.

  • iolanthe

    escorpito,

    Låter verkligen gott, måste testa nån gång. Men med vaniljvisp i så blir det nog efterrätt istället för mellanmål.

  • iolanthe

    För att inte tala om hur många kassettband som jag spelade in dessutom, och syrran också. Vi hörde på Tracks varje lördag och så spelade vi in alla bra låtar. Och åtminstone jag har hur många kassetter som helst som jag aldrig hörde på sen. Och så kunde vi ju inte dela heller, så om syrran fick en kassett så var jag tvungen att spela av den för att få lyssna. Var totalförbud att ta hennes kassetter till mitt rum.

    Schlagerfavoriter minns jag inte om jag har några, men minns att jag tyckte Sandra Kim var jättebra. Och så satt jag och halvsov framför tvn tills det var slut. Och när pappa frågade vem jag tyckte var bäst så sa jag Libyen, men menade förstår Belgien . Och året som Carola vann med Fångad av en stormvind så var det väl Frankrike som fick lika många poäng med med en låt som jag tror heter White & Black blues, den tyckte jag var jättebra, och minns ännu hur en gick.

    Men nu fortsätter talang, måste gå och titta. Hoppas anna o jimmy går till final, dom är så bra. Men bert ratar alla som det inte går att ge ut på skiva, för då får han ju inget sålt.

    Och just det ja, vi köpte ett hus idag.

  • iolanthe

    Samaste,

    I Singsby blev det. Har haft ögonen på det en tid, men säljarna har inte riktigt velat gå ner i pris förrän nu. Riktigt klart är det ju inte än, men på måndag så blir det. Men tills dess kan dom ju fortfarande sälja om nån ger ett högre bud, men förhoppningsvis går det inte så.

    Visserligen trivs vi otroligt bra här där vi bor nu, men vi äger ju inte den bostaden och så vill jag att mina barn ska växa upp på landet. Och så visade det sig att ett par grannar vars son ida leker mycket med köpte radhus igår, så dom ska också flytta. Så på det sättet är det lite trist att bo här också då folk flyttar in och ut hela tiden, lekkompisarna flyttar också. Jag tyckte det var så tråkigt i höstas då ett annat par flyttade härifrån för där var mamman också hemma på dagarna så det fanns nästan alltid kompisar i sandlådan.

  • iolanthe

    Paris,

    do you hear my heart beating, do you feel the same

    Vi har nog kollat en tid, men inte så att vi kännt nån stress, utan tänkt att det får ta den tid det tar och att vi bor bra där vi bor nu också. Och flytta gör vi inte förrän augusti.

  • iolanthe

    Nä, tyvärr dagisplatsen blir det inget av då. Synd, jag hade verkligen velat ha henne där. Men, men, hoppas det finns nån plats till henne i Korsholm också.

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9