• Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9
  • escorpito

    candle; nog e de väl främst Eurokangas ovanför CM...Jysk har väl endel tyger också, tror jag. Är inte så där värst insatt i tygaffärer då jag inte kan sy

  • ms17

    candle, jag känner inte till någon annan än Eurokangas i centrum... Men om du ska ha gardinstyger så rekommenderar jag Kronans tyg som finns i Dragnäsbäck-Hemstrand, där har jag hittat jättefina. Några andra tyger än just gardinstyg är jag inte så insatt i

  • Pyzzlan

    Candle: Håller med ms17 att Kronans har fina gardinstyger. Eurokangas ger jag personligen inte mycket för. Sen har Säde i Brändö Linums gardinstyger de är ju fina om man gillar klassisk Skandinavisk stil (randigt och rutigt). Tillku-Satu i Smedsby har ett brett urval hobby- och barntyger. Jag köper mycket gardintyger på Ahkera-Liisa i Laihela, tycker de har bra urval.

  • Samaste

    Och Helmiina i Black Jack huset har lite tyger också - har bl.a. köpt sovrumsgardinstyg därifrån!

  • Pyzzlan

    Jag var inne och tittade till Eva&Adam loppiset idag men var inte värst imponerad. Tyckte det var trångt och råddigt där. Dessutom sålde de en hel del nya saker där typ billiga trainers etc. Nu är ju jag ingen loppisfantast men antikaffärer besöker jag gärna. Hurrar dock inte för antikutbudet där heller. De barnkläder jag såg där var jätteurtvättade och noppiga så jag skulle nog inte ens ge 1 eur för dem.

    Summa summarum kan jag säga att kombinationen loppis/billiga kopior/antikt inte fungerade för mig. Dessutom var det trappa upp dit så man kommer väl knappast in med en vagn.

  • candle

    Tack ska ni ha allihop! SkrattandeHe blir vel ti sök se ti brändö va e låter.. Söker na ruto ti uteveranda..

  • Devania

    Pyzzlan: Här är en till som inte är nån loppisfantast. Jag tycker det är helt ok att handla på loppis, men jag gör det inte!:) Sälja kan jag däremot göra. Fattar int hur folk vill köpa gamla bestick typ som vem som helst har haft i munnen :D
    Har köpt en begagnad halare åt A på huuto, men jag vet inte om jag skulle vilja ha nåt som 1000 människor rivit i på ett loppis.... Fast ok, det finns ju tvättmaskin men ädnå :D Hellre köper jag på huuto.

  • Markettan

    Kronans tygaffär brukar också ha rutiga och randiga tyger i olika färger. Jag har köpt av dem nångång. Såna där smårutiga har det varit. Säde har väl mera "märkes" som GANT och Lexington o dyl? Jag har visserligen bara varit inne där en gång och det blev rätt dyrt innan jag kom ut därifrån med lite Lexington grejer .

    Jag är inte heller nån loppismänniska. Men folk tycks ju fynda ändå så kanske man borde åka och kolla nångång?

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9