• MrsCD

    Tips for dem som saknar svensk mat och bor i UK (utanfor London)!

    Jag har upptackt att de osteuropeiska affarerna har sant som man kan sakna om man bott i England ett tag. Sjalv har jag saknat "tunn" lattyoughurt i stor forpackning, som man kan ha till frukost, och det finns massa olika i min lokala "polack". Inte dyrt heller. Sill ar en annan grej som man kan fa tag i, Milka-choklad en annan.
    Gott brod har jag inte lyckats hitta, efter tre ar kopte vi en bakmaskin, hur bra som helst och den gor tatt, nyttigt brod.
    Vad saknar ni andra mest?

  • Svar på tråden Tips for dem som saknar svensk mat och bor i UK (utanfor London)!
  • MrsCD

    Jo, IKEA har mycket, frysta grejer ar ju bra att handla dar om det ar nagot svenskt man bara maste ha. Men farskvaror ar ju lite svarare, darfor ar jag sa tacksam for min affar.

  • MrsCD
    abovo skrev 2008-05-24 17:39:23 följande:
    Ja, det låter jättebra, jag ska tipsa en jag känner som bor i London om din upptäckt!
    I London finns ju dessutom svenska butiken. Men jag bor inte dar.
  • MrsCD

    Det ar faktiskt brodet och yoghurten som jag saknade mest. Yoghurten hittar jag nu i polskbutiken (som drivs av tva turkar som bott i Sverige, snacka om smarta affarsman!), och brodet har vi lost genom att baka sjalv. Jag slutade ata brod helt och hallet efter ett ar med svampigt toastbrod, kanske kompromissade med irlandskt soda bread ibland. Men sa kopte vi en bakmaskin, som gor underbart brod! Det ar billigt, nyttig och GOTT!

  • MrsCD

    Insag precis att jag redan namt bakmaskinen i TS Ursakta om jag tjatar, men jag gillar verkligen den!

Svar på tråden Tips for dem som saknar svensk mat och bor i UK (utanfor London)!