• JohannaJaneheim

    Pekas potatisgratäng

    Hej!
    Har nån av er provat att äta Pekas potatisgratäng kall? Tänkte att det är ju "samma" ingredienser i pot.sallad som i gratäng och potatisen verkar ju vara helt kokt i gratängen, man ska ju bara värma den i ~20min, eller hur? Nån som har en susning? Ville slippa köpa en massa småaskar, bekvämare med gratängpåsar. Bara klippa upp dem ev. tillsätta nåt gott(mer potatis kanske?)och klämma ut i en fin skål. Ja det var en tanke...hoppas nån vet:)

  • Svar på tråden Pekas potatisgratäng
  • Mozarts Nachtmusik

    den är ganska blöt så i med mer potatis, men annars tro ja de kan funka.
     den är lite för krämig för mej, men sambon älskar den


    Kom ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra
  • Lisette84

    en potatissallad är oftast gjord på majjo, creme fraiche lr gräddfil å liknande.
    en sån potatisgratäng e nog i princip bara gjord på grädde och tjockningsmedel.
    tror inte det blir alls samma femma.

    varför inte göra egen potatissallad?
    sååå mkt godare och inte alls stökigt. jätte smidigt om man köper färdigkokt och tärnad potatis på burk.

  • JohannaJaneheim

    OK, ja jag får se hur jag gör. 40 pers ska ha pot.sallad...snålt med tid...tack för svaren!

Svar på tråden Pekas potatisgratäng