Inlägg från: JohannaJaneheim |Visa alla inlägg
  • JohannaJaneheim

    Pekas potatisgratäng

    Hej!
    Har nån av er provat att äta Pekas potatisgratäng kall? Tänkte att det är ju "samma" ingredienser i pot.sallad som i gratäng och potatisen verkar ju vara helt kokt i gratängen, man ska ju bara värma den i ~20min, eller hur? Nån som har en susning? Ville slippa köpa en massa småaskar, bekvämare med gratängpåsar. Bara klippa upp dem ev. tillsätta nåt gott(mer potatis kanske?)och klämma ut i en fin skål. Ja det var en tanke...hoppas nån vet:)

  • Svar på tråden Pekas potatisgratäng
  • JohannaJaneheim

    OK, ja jag får se hur jag gör. 40 pers ska ha pot.sallad...snålt med tid...tack för svaren!

Svar på tråden Pekas potatisgratäng