• alem

    keso och aromat?

    blev så mega sugen på keso och aromat mackor här om dan och har fått det hemköpt nu men börja fundera på om det är okej att käka de? det borde det vara va? aromaten är ju mest salt så den måste vara okej och keson är lågapastöriserad så tycker den borde vara okej menee aa tänkte höra mig för lite först nojjig som man är när allt detta är helt nytt för mig hehe :)

    tack på förhand!

  • Svar på tråden keso och aromat?
  • alem

    :) då blir det rostad macka med keso och aromat till mellis nu! :) *bara hoppas man får behålla det oxå* tack tack!

  • FrökenFifi

    Japp, gott som fan är det med KESO lök-smak och paprika på en fullkornsmacka eller knäckebröd. Mmmm!

  • La Lola

    Alla vanliga mejeripdordukter är ju lågpastöriserade....tex vanlig mjölk.

    Högpastörisering innebär ju bara att produkten har längre hållbarhet o kan förvaras i rumstemperatur, tex Klövermjölk. Den ska tydligen smaka lite kokt.

    O aromat?
    Det är ju bara helt vanliga kryddor!


    //Var dig själv, det finns redan så många andra.
  • La Lola

    glömde....

    Det man ska undvika är ju opastöriserat. O det måste enligt lag framgå om varan är det.


    //Var dig själv, det finns redan så många andra.
Svar på tråden keso och aromat?