Inlägg från: skrutthumlan2 |Visa alla inlägg
  • skrutthumlan2

    Vi som väntar syskon till våra änglar

    smörblomman- NK har bra rea på bebiskläder nu! bland annat 50% på POP saker som inte ens POP har börjat rea!

    Fru W- läste just i graviditetsboken att det börjar bli trångt nu för våra små och att rörelsemönstret kan ändra på sig....

    Ska leta mig tillbaka till gamla tråden och se vad som har skrivits i den också, har varit på landet hela helgen utan internet.....

  • skrutthumlan2

    pärlan- ska hålla en tumme imorgon!

    smörblomman- kom på att resten av kläderna på nk kanske är dyra, tänkte mest på POP eftersom jag blev så glad över deras reaGlad.

    rockan- vi har köpt en bugaboo, funkar väldigt lätt o smidigt att köra omkring här hemma! det finns ju vinterdäck man kan köpa, som är lika stora som bakdäcken. de sitter dock fast och är inte svängbara som de små hjulen.....

    terkan- stackars dig som legat inne! hoppas du mår bättre nu! vilken otur med den där bm! då blir man ju ännu sämre!

    vi3- hoppas ni har haft en supermysig  helg!

  • skrutthumlan2

    en fk fråga: visst kan man ändra i sin föräldrarledighet under ledighetens gång? Om man vet att man ska bli snittad, kan pappa begära sina 10 dagar i förväg, eller måste man logga in sig samma dag?

  • skrutthumlan2

    rockan- har ju inte fått använda min vagn än tyvärr, men snart så! du är välkommen in till mig!

  • skrutthumlan2

    toolie- vilka härliga 3d bilder! Mysigt att se dem sådär!


    milda- du får "springa/dansa" runt i  lägenheten så kanske det kommer igång igenGlad
    Är det fler än jag som vaknar ont och har ont i händerna? Är det det som är karptunnelsyndrom? de känns jättesvullna! Har ju jättesvullna fötter också.....
  • skrutthumlan2

    flisa1- va skönt för er! hoppas hon inte busar mer nu då!


    fruw- vet att det var jättelänge sedan ngn i tråden delade med sig av receptet på polly kakan, vet du vart jag kan hitta det? eller orkar du skriva ner det till mig? 
  • skrutthumlan2

    milda- nej, jag tror att det heter pollykaka, menar det som fru w bakade i helgen....


    vore ju verkligen lustigt om alla familjemedlemmar fyller år samma dagSkrattande
    ger- förstår att det känns nervöst med vul! Tycker alla ul känns nervösa, även om man har känt bebisen samma dag, så är jag nervös ändå!
    Har glömt kommentera det där med att östra inte gör KUB! Är det så att det bara är på sommaren de inte göra KUB, eller är det alltid så att de inte gör KUB? För om det bara är på sommaren så är det ju helt sjukt att de inte har resurser!
  • skrutthumlan2

    pärlan- vilka härliga nyheter!

    inez- aha, då är det lite mer förståligt! utför inte sahlgrenska KUB prover?

    milda- det kanske är på samma sätt man gör kakan som muffinsarna:) visste inte att det var ett Leila receptGlad Jättefin säng! och fin filt som ligger i! Gillade även blommorna, lite ovanligare än vanliga pelagonier! men finast av allt var de rosa salt o peppar karen! I love pink! sådanna vill jag också ha!

    tulpan- tack för tipset om att tryckar ner pollyn, tänkte baka kakan ikväll.......

    En lite lustigt grej, är hundvakt åt min syrra idag, men hon tänkte vara snäll o komma förbi på lunchen o gå en långpromenad så att jag slapp för mina fogarns skull. I samma minut som hon klev av bussen började det regna. Det fullständigt vräkte ner sådär mkt så att man inte tror att det kan regna mer. så hela sin lunch satt hon hemma hos mig och kunde inte gå ut med hunden. fick skjutsa tillbaka henne för ngn taxi kunde man inte få tag på......så går det när man försöker vara snäll. när jag kom tillbaka från hennes jobb hade det slutat regna!

  • skrutthumlan2

    elias- tror det kan vara slemhinnorna som är sköra och börjar blöda!

    schäfer-så söt ebba är!

    milda- hur går det för dig? inga värkar på gång igen?

    När är det bebisen inte längre räknas som prematur om den skulle komma? är det vecka 36+0 eller 37+0?


    Inget liv är för kort för att vara betydelsefullt
  • skrutthumlan2

    fru w- kakan blev jättegod (o seg)! tusen tack för receptet. Egentligen ska vi inte äta den förräns imorgon, men jag gjorde en liten kaka i en separat form så vi kunde tjuvsmaka. men kakan ser lite mysko ut med alla pollysGlad

    toolie- tror inte att det är exakt samma, fingrarna domnar inte så mkt bara lite. däremot så har jag lyckats välta ut ca 1 glas/ dag de senaste dagarna, känner mig jätteklumpig.

    Lilla Harriet- va härligt att du träffade en bra läkare! snart är bebisen här!

    Tack för svaren om prematur, gick ju inte i vecka 36+0 idag, tänkte att lillkillen inte skulle ses som prematur längre om han kom.....
    Förresten, tränger mig lite på bf listan, så nu ligger jag helt plötsligt 2:a i startfältet, shit pommesfrites! hur gick detta till? var ju 100 pers före mig nyss!


    Inget liv är för kort för att vara betydelsefullt
Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar