• Nomman
    Äldre 30 Jun 21:31
    5437 visningar
    46 svar
    46
    5437

    Blivande pappor?

    Någon mer här som är på G att bli pappa?

    Sitter här med en sambo som är i femte veckan (fick vårt efterlängtade Plus för dryga veckan sedan).

    Känner mig alldeles galet glad - men samtidigt nästan precis lika mycket livrädd.

    Någon annan som har gravid sambo o har lust att snacka lite? Utbyta erfarenheter, pappa-glädja, pappa-skräck och rent allmänt skitsnack?

  • Svar på tråden Blivande pappor?
  • KingOf­TheRoa­d
    Äldre 1 Jul 21:31
    #1

    Tja!
    Verkar sitta i nästan exakt samma sitts fast vi är i sjätte veckan:P Fick vårat plus för en dryg vecka sen o de känns underbart...men omtumlande =) Efter en massa "kämpande" så känns de konstigt att de äntligen e på G :P Snackar gärna mer o utbyter erfarenheter...
    Ha de gott!

  • Nomman
    Äldre 1 Jul 22:18
    #2

    Härligt! Då är vi två som ska få ett Marsbarn! Eller hamnar du i Februari kanske?

    Några fler potenta pantrar i omlopp?

  • KingOf­TheRoa­d
    Äldre 2 Jul 10:47
    #3

    Japp hamnar i Februari som de ser ut nu men vi har ju inte varit på mvc än och fått nått datum, men efter vår matematik (hur dålig som helst iof=) så borde de va februari :P

  • Nomman
    Äldre 2 Jul 15:46
    #4

    Nej, vi har ju inte varit på MVC än heller, bara använt www.familjeliv.se/Gravid/Kalender/graviditetsutrakning.php .. men borde ju få ett ganska bra datum?

    Vi ser fram mot 10:e Mars iaf :)

  • Micke B
    Äldre 2 Jul 18:04
    #5

    Tjena!!

    Här kommer en med en sambo i vecka 13 så vi siktar på 7 januari.
    Vi har inte heller varit hos mvc än men ska dit på inskrivning V29. Graviduträkningen stämmer klockrent i allafall för min sambo. Enligt den har vi fått den 7e och enligt Dom 2ultraljud vi har gjort har dom kommit fram till den 7januari med.

  • KingOf­TheRoa­d
    Äldre 3 Jul 09:33
    #6

    Micke B skrev 2008-07-02 18:04:31 följande:


    Tjena!!Här kommer en med en sambo i vecka 13 så vi siktar på 7 januari.Vi har inte heller varit hos mvc än men ska dit på inskrivning V29. Graviduträkningen stämmer klockrent i allafall för min sambo. Enligt den har vi fått den 7e och enligt Dom 2ultraljud vi har gjort har dom kommit fram till den 7januari med.
    Tja!
    Då ligger ni drygt 6 veckor förre oss =) Vi har ett BF på den 22 Februari. Toppen att ha nånå som ligger lite före, kan du ju ge bra tips och idéer till en annan ;)

    //Henke
  • Micke B
    Äldre 3 Jul 18:15
    #7

    Enda bra tipset jag har just nu är att aldrig argumentera med en gravid kvinna. Inte om nånting håll bara med... ;)

  • KingOf­TheRoa­d
    Äldre 4 Jul 18:39
    #8

    Ingen blivande pappa här längre tyvärr Fick missfall i går den 3/7. Ett extremt hårt slag men skam den som ger sig. Var iaf på vul idag och det verkar som fostret dött väldigt tidigt. På sätt och vis känns det iaf skönt att sambon inte tagit skade (annat än psykiskt då, liksom en annan )

    //Henke

  • Micke B
    Äldre 6 Jul 18:17
    #9

    KingOfTheRoad skrev 2008-07-04 18:39:02 följande:


    Ingen blivande pappa här längre tyvärr Fick missfall i går den 3/7. Ett extremt hårt slag men skam den som ger sig. Var iaf på vul idag och det verkar som fostret dött väldigt tidigt. På sätt och vis känns det iaf skönt att sambon inte tagit skade (annat än psykiskt då, liksom en annan )//Henke
    Det är bara att bita ihop och försöka igen. Jag och min sambo höll på i 3år innan vi fick ett plus. Det var inte fören min sambo fick hormonsprutor som det tog sig. Ni vet åtminstonde att ni kan bli gravida så det finns ju ingen anledning att ge upp. kan inte annat än beklaga och önska lycka till mellan lakanen i framtiden.
  • Hägerb­o
    Äldre 6 Jul 18:23
    #10

    en till blivande pappa här, sambon e i vecka 17 så de "ska" bli ett decemberbarn.

    känner igen de du säger ang galet glad men samtidigt livrädd

    KingOfTheRoad --> beklagar som attan.. men som Micke B säger nu vet ni juh att de funkar å bli gravid så de e bara å försöka igen...

    //Hägerbo

Svar på tråden Blivande pappor?