• soffys

    BF 6 Augusti =) Någon mer?

    Bf 6 augusti någon mer? =)

  • Svar på tråden BF 6 Augusti =) Någon mer?
  • soffys

    =) Hi hi börjar pirra ordentligt nu känns som de inte e lång tid kvar! Finns mycke o pyssla me nu på slutet =)

  • soffys

    Ja det e lite svårt att sitta stil har själv målat lite idag, en gå in garderob som vi ska ha skötbordet i =) Hi hi kul o fixa

  • soffys

    Jag går på havandeskapspenning o går hemma o fixar har idag målat i en gå in garderob som vi ska ha skötbordet i =) Mår för övrigt ganska bra tycker jag har lite foglossning men inte så jätte farligt beror på vad jag gör för nått =) Svårt o sova på nätterna men d gör ju inget när man går hemma kan man ta en tupplur på dagen oxå =) Har gått upp 11kg. O vi vet inte va de e för kön, vill ha de som en överraskning =) Ni andra då?? Är min första ser att Link har en innan i alla fall =)

  • soffys

    Muppmamma ha ha låter ju inge vidare att du e mer nervös denna gång, kanske för att du vet vad som komma skall? Jag e nervös men jag vet nog inte riktigt för vad... Har ni tänkt på vad ni vill ha för hjälpmedel? Ni som har barn tidigare vad har ni för erfarenheter?
    Iadag har jag varit o fikat på stan m en annan tjockis ha ha köpte en amningsbehå på lindex så jag slipper sen...

  • soffys

    Jag tycker d e svårt o veta vad man vill ha när man inte vet hur d kommer att kännas =) Jag är öppen för att pröva allt "naturlit" först så som ducsh, massage akupunkdtur o sen lustgas o vill helst klara mig utan epidralen.... Hjärterum hur tyckte du m bara lustgas?
    Muppmamma 23 dagar låter ju inte så kul! Det kommer att gå bra ska du se.

  • soffys

    Jag e inte anti eda o känner mig ganska öppen o hoppas att de blir bra =) O att personalen e bra så de kan ge mig lite råd! Vart ska ni föda? Jag ska föda i Nyköping! om d inte blir några komplikationer för då e det Eskilstuna som gäller....
    Min sambo är i England o jobbar så jag hoppas att inte bebis vill komma ut i förtid o om i så fall att jag får en jätte lång förlossning så att han hinner hem ha ha =)
    Det här kanske e förbjuden mark ;) ni behöver inte svara men jag o min kompis som oxå ska ha i augusti har pratat lite om en skräkhistorier vi har hört =) Tog ni lavemang innan behövs det behövs det inte?

  • soffys

    Va snällt att ni ville dela med er =) Jag vill nog ha det, ska prata m min barnmorska ska dit på onsdag så hon får skriva in det oxå ha ha
    Jo de e lite sådär att han e iväg han kommer hem den 20:de så det ska ju va lugnt =) men man ska aldrig säga aldrig.... E mest jobbigt när hormonerna bubblar upp o jag känner mig ensamast i världen, så pratar vi i telefon o så säger jag, jag e lite gravid nu o så snyftar jag lite o så går d över =) Vi pratar jätte jätte mycket i telefon så d känns som att han e nära ändå han går omkring m mig i öronen när han jobbar =)

  • soffys

    Oj va ni hinner skriva =) Jag har spenderat helgen hos min pappa på landet,min farmor har sommarstugan mitt över vägen mysigt! Blir lite annat än o sitta hemma i lghten själv men nu kommer snart min älskling hem ifrån england, söndag!! =) Igår va ingen kul dag dock, jag låg haldöd från kl fyra legat dåligt på natten innan + damsugade hela lghten innan jag åkte o me min foglossning ska jag ju inte hålla på m sånt, men vem ska göra det annars mina spöken i garderoben? Ha ha =)
    Hjärterum, tycker att det låter som du hade en bra förlossning, skulle kunna tämnka mig nått liknande =) Skulle ju va skänt om man kunde förutspå det =)
    Ja, folk tjatar om att stackars dig som går gravid mitt i sommaren men jag tycker att de e härligt o jag gillar värme visst att de e varmt o så men tror på de ni skriver jobbigt m massa kläder på sig nu kan man ju nästan gå naken ha ha!
    HUr har ni de m aptiten? Jag tycker att jag äter mer nu oftare... är d bara jag eller e det så när d börjar närma sig, oj oj d e inte långt kvar nu =)

Svar på tråden BF 6 Augusti =) Någon mer?