Inlägg från: Majamjau |Visa alla inlägg
  • Majamjau

    Mars bebis 2009 i Umeå?!

    Hej alla! Fick ett plus idag, på tredje försöket. Jättekul och spännande, men så himla mycket mer overkligt den här gången än med första barnet. Hon är tio månader nu och det känns som om att det är fullt upp med henne, sedan vet man ju att det kan gå lite hur som helst så här i början, men jag hoppas på att det ska börja sjunka in snart...att det kanske blir en bebis igen, i slutet av mars. . .=)

  • Majamjau

    Grattis till er också, =) så hemliga alla är, hade inte ens en tanke på det, men sen kom jag på att man kanske skulle varit det. jaja,=) låter inte kul med illamående, bävar för att det ska sätta i gång, mådde riktigt illa under förra graviditeten men slapp kräkas iaf....alltid en tröst...det enda som hjälpte var att äta konstant, men så började man ju må illa av det, att man blev så mätt och full i magen. usch, hoppas det går fort över...

  • Majamjau

    lady bird:

    Angående NUPP. Förut var det då iaf så att dom "inte gör det" här i Umeå. Men man kan få göra NUPP-test ändå i vissa fall, om man är orolig eller så och då får man prata med specialistmödravården men det kan man kanske göra via barnmorskan..

  • Majamjau
    Svar på #48
    Vi kommer nog inte att göra något NUPP, men om jag kände att jag ville det skulle jag försöka få ett genom specialistmödravården, man måste nog insistera på att få det gjort, och känner man att man vill det så kan det ju vara värt att vara lite envis och tjatig. =)
  • Majamjau

    hej i sommarvärmen, jag jobbar så här blir det inget badande. ska åka och storhandla istället nu på rasten. =) går fortfarande omkring och njuter av att illamåendet inte startat. varje dag fri från detta elände är guld värd. sällar mig nog snart till skaran...=)

    lägger till mig på listan..

    *******BF februaribebis i Umeå*******
    27 feb Bisca (första barnet)

    ********BF mars-bebisar i Umeå********
    4 mars honing (andra barnet) Kan ändras efter UL
    25 mars ElsasMommy (andra barnet)
    26 mars Eaki (andra barnet)
    27 mars lady bird (andra barnet)
    29 mars Majamjau (andra barnet)

  • Majamjau

    Jag har också funderat på när illamåendet startade sist men minns verkligen inte, och i måndags var jag på vul och enligt doktorn så är jag bara i fjärde veckan. . . =)

  • Majamjau

    Jag har haft en cysta som växt så att man fick ta bort en av äggledarna, så jag har velat kolla att graviditeten sitter där den ska, är rädd om sakerna där inne eftersom jag vill ha måååååånga barn. i alla fall en par tre stycken...minst =)

  • Majamjau
    Svar på #75
    ElsaEbbesMamma skrev 2008-07-30 21:19:58 följande:
    Svar på #72Oj då! Och allt såg bra ut? *haha* Här är vi inne på andra barnet! Skulle gärna vilja ha tre.. Men, tredje blir nog en sladdis.. :PLilla Doit: Grattis grattis!!
    Allt såg finfint ut tack och lov. Sladdis är nog kul, får se om vi hinner med det också. =)
  • Majamjau
    Svar på #77
    Majamjau, tycker synd om dig som haft en cysta. Men är du bra nu?
    [/citat]

    Efter operationen har jag inte haft några besvär, och heller inga fler cystor, och bevisligen kan jag ju få barn =), så jag är nöjd.

    Passar på att gratulera till ditt plus! =)
Svar på tråden Mars bebis 2009 i Umeå?!