• MissLaila

    Kalops på grytbitar av fläsk?

    Går det att göra kalops eller annan gryta på grytbitar av fläsk? Fick ett halv kilo med grytbitar av mamma igår.. Jag gör alltid gryta på nötkött..

    Någon som har nått bra recept?

  • Svar på tråden Kalops på grytbitar av fläsk?
  • Cassanna

    Ja det går precis lika bra som nöt

  • MissLaila

    Men ska dom förstekas och förkokas? Hur länge isf?
    Med nöt ska dom ju förkokas i minst en timme..


    Cassanna skrev 2008-07-15 11:17:07 följande:
    Ja det går precis lika bra som nöt
  • Cassanna

    Bryn dom först så dom får fin färg och slå på vätska och låt dom genom kokas ett tag och sen gör du själva grytan...så brukar jag göra ialla fall...Tyvärr har jag inga bra recept till dig då jag alltid lagar mat på egen hand o allt blir olika varje gång

  • MissLaila

    Okej.. Jag lagar inte heller efter recept men ibland måste man.. :P
    Jag ska testa att göra nått av det idag då.. Sonen älskar kalops och grytor så han får väl avgöra om det duger..


    Cassanna skrev 2008-07-15 11:24:34 följande:
    Bryn dom först så dom får fin färg och slå på vätska och låt dom genom kokas ett tag och sen gör du själva grytan...så brukar jag göra ialla fall...Tyvärr har jag inga bra recept till dig då jag alltid lagar mat på egen hand o allt blir olika varje gång
  • Trynträ

    Koka alltid köttet i minst 2 timmar så det blir så där mört och härligt. Då går det nästan inte att misslyckas.

Svar på tråden Kalops på grytbitar av fläsk?