Kalops på grytbitar av fläsk?
Går det att göra kalops eller annan gryta på grytbitar av fläsk? Fick ett halv kilo med grytbitar av mamma igår.. Jag gör alltid gryta på nötkött..
Någon som har nått bra recept?
Går det att göra kalops eller annan gryta på grytbitar av fläsk? Fick ett halv kilo med grytbitar av mamma igår.. Jag gör alltid gryta på nötkött..
Någon som har nått bra recept?
Ja det går precis lika bra som nöt
Men ska dom förstekas och förkokas? Hur länge isf?
Med nöt ska dom ju förkokas i minst en timme..
Bryn dom först så dom får fin färg och slå på vätska och låt dom genom kokas ett tag och sen gör du själva grytan...så brukar jag göra ialla fall...Tyvärr har jag inga bra recept till dig då jag alltid lagar mat på egen hand o allt blir olika varje gång
Okej.. Jag lagar inte heller efter recept men ibland måste man.. :P
Jag ska testa att göra nått av det idag då.. Sonen älskar kalops och grytor så han får väl avgöra om det duger..
Lycka till
Koka alltid köttet i minst 2 timmar så det blir så där mört och härligt. Då går det nästan inte att misslyckas.