• indus

    Icas tårtbotten

    Kan man lita på att ICAS egna tårtbotten är nötfri?
    Det står inget "kan innehålla spår av..."  på den.
    Törs jag använda den till en tårta åt en tjej som är nötallergiker....

  • Svar på tråden Icas tårtbotten
  • Mamsingen

    Jag hade bakat en egen, det är ju hur lätt som helst och då kan man vara säker på vad som är i.

  • snobben445

    Jag skulle inte chansa. Baken en själv som sagt :)
    Lycka till

  • snobben445

    Hihi, baka ska de stå förstås :)

  • Mrs Oudad

    Jag hade nog oxå bakat egen...

    4 ägg
    2 dl socker
    1 dl vetemjöl
    1 dl potatismjöl
    2 tsk bakpulver

    Vispa ägg och socker pösigt, blanda i resten. Häll i smörad och bröad form (2 liters).
    Sätt i ugnen på 175 grader i 40 min. (Öppna ej förrens 20 min gått då den kan sjunka ihop!

    Detta blir en hög och fin tårtbotten som du kan dela i tre delar!

Svar på tråden Icas tårtbotten