Icas tårtbotten
Kan man lita på att ICAS egna tårtbotten är nötfri?
Det står inget "kan innehålla spår av..." på den.
Törs jag använda den till en tårta åt en tjej som är nötallergiker....
Kan man lita på att ICAS egna tårtbotten är nötfri?
Det står inget "kan innehålla spår av..." på den.
Törs jag använda den till en tårta åt en tjej som är nötallergiker....
Jag hade bakat en egen, det är ju hur lätt som helst och då kan man vara säker på vad som är i.
Jag skulle inte chansa. Baken en själv som sagt :)
Lycka till
Hihi, baka ska de stå förstås :)
Jag hade nog oxå bakat egen...
4 ägg
2 dl socker
1 dl vetemjöl
1 dl potatismjöl
2 tsk bakpulver
Vispa ägg och socker pösigt, blanda i resten. Häll i smörad och bröad form (2 liters).
Sätt i ugnen på 175 grader i 40 min. (Öppna ej förrens 20 min gått då den kan sjunka ihop!
Detta blir en hög och fin tårtbotten som du kan dela i tre delar!