Inlägg från: enny signatur |Visa alla inlägg
  • enny signatur

    Fler som är gravida med andra barnet med BF mars -2009?

    me 2 :)

  • enny signatur

    Jag mår rätt bra men lite trött och hungrig, fast det sista beror nog bara på dålig rytm.

  • enny signatur

    Här syns inget, utgår dfårna tt det tar lång tid innan nån ser et. sist vart jag knappt tjock alls

  • enny signatur

    jag må´r rätt ok, men är så trött! att sova mycket emd en liten fungerar ju inte... så får väll börja drickaapelsinjuice på morgnen

  • enny signatur

    Vi kommer inhandla lite nya ting (typ bärsele/sjal) men det mesta har vi ju. tja de tär ju inte mycket, vi använder inte spjällsäng elle rliknade så.. men en 90s säng kanske vi ska skaffa (så en dubbel + 90 bör ju räka till 2 vuxna, en 2 åring och en nyffödd) :
    tygblöjor behövs säkert fler, men vi har ju grunden. tja vad använder man mer? vi har ett skötbord, men det används nog inte (om ens alls)

  • enny signatur

    vi vet inte om vi ska ha någon ny vagn (isåfall beg), eller om vår får duga. dottern i vagn om hn vill, nästa barn i sjal/sele

  • enny signatur

    Blå Myran: Prata emd dom på MVC eller kontakta bm privat. I stockholm finns vidarkliniken, borde finnas något liknade där? Dvs ett sätlle emd mycket alternativa former, de lär säkert gärna ut det.

    Jag har sprutfobi så inga nålar kommer nära mig. Däremot blir det att inhandla llite vetekuddar, men finns det någon större skillnad på dom? vill ju ha de varma LÄÄÄNGE.
    BLir hemmafödsel här, som förra gången. Inge trixande :)

  • enny signatur

    Winka: jo de har lovat att ge oss lite saker till förlossnignen denna gång (så vi kan samla moderkaksblodet tex och sak att ha på navelsträngen, dock föredrar vi nog egna tygband på det) så borde nog höra med dom. tack för tipset!

    blå myran: ing ekul om de stinker tex
    sist gjorde ajg egna, fungerade hjälpligt, men tror att köpta håller bättre (ny var det örngott + ris)

  • enny signatur

    V 11 på lördag (jag som trodde det var v 10 då...). magne syns lite, men jag vet inte om vanliga kläder inte fungerar. Mina vanliga byxor används ännu, shortsen med. Men har inga tajta jeans dock (snarare så använder jag dom inte..).
    Har et tpar shorts sen förra gravidten som inhandlades i början (typ v 10 eller så) och som fortfarande är för stora. I vv 10 syntes det inte sist (kanske som nu egentligen)?
    Nåväl så har jag blivit smalare för varje gång. Innan förra vägde jag kanske 56. Efter förra vägde jag kanske 52. nu väger ajg kring 55.... lite lustigt, men jag hoppas på at tinte gå upp allt för mycket. 10 kg så man inte blir elefanttung :) Jag orkar inte bli slö helt enkelt, måste kunna bära dotternoch springa omkring.

    här är probleemet en svanskota jag har ramlat på för kanske 1 månad sedan, gör ont till och från och allmänt i magen. Men de tär egentligen väldigt lite jämfört med vad de tkan vara (var sist) så jag är nlöjd. Foglossning ahr jag inte tid med :)

  • enny signatur

    Jag har köpt nya kläder (beg eg.), dock vanliga (men bar ett par byxor, mjuka dessutom) så jag hoppas de håller ett tag in i graviditeten utan att jag växer ur som iaf. En tröja som såg super stor ut, college tröja, perfekt till vintern! *babbel*

    Vi berättar för folk hela tiden, massa som inte vet för at ingen sagt något, men ingen hemlighet. Makens familj fick reda på det direkt vi fick veta (nej morgonen efter när test 2 tagits). Sedan har hans sykons/släkt informeras när vi träffat dom. Mina föräldrar fick veta det någon vecka senare. Mina syskon har jahg ingen kontakt med i någon nämvärd grad så de får nog höra av mina föräldrar. De jag umgås med, ja de flesta vet. Skulle det gå åt skogen så är det ju trevligare om folk förstår varför. Dessutom kan det ju gå illa i v 30 med.

  • enny signatur

    Vatten gympa fungera r väl hela tiden?
    själv ivll jag testa capoeira :)

  • enny signatur

    Jag hoppar av tråden i tårar. Slutade för mig som för många andra här. men det kan ju inte drabba oss.... :(
    Fick veta för 2 timmar sedan. Tackade nej till allt så har nog några smärtsamma dagar famför mig, hur klarar man det här? Bara gråta tills tårarna tar slut?

  • enny signatur
    Blå Flygare skrev 2008-08-31 22:32:26 följande:
    wickz: Beklagar verkligen.
    tack. är bara så ledsen....
  • enny signatur
    MammaMie skrev 2008-09-01 07:24:43 följande:
    Beklagar verkligen! Vet tyvärr alldeles för väl hur det är. Och ja, det är väl egentligen bara att gråta tills tårarna tar slut. Om du vill skriva av dig om det finns min inbox. Även ifall det verkligen inte känns så just nu så kommer ni vidare.
    Tack... Jo jag tror vi kommer vidare, men just nu känns det jätte tungt. Det här skulle ju inte kunna ske...
    Ringde precis MVC och avskrev mig därifrån, störtgråtandes. Jag vill inte att det här ska ske, en stor mardrö....
  • enny signatur

    Miss Piggy 82 skrev 2008-09-01 10:06:08 följande:


    Oj ! Man får beklaga sorgen. Hoppas du inte har ont,vet att du har ont inom dig men hoppas det inte är i magen !! Vilken vecka var du i ?
    v 11+1 trodde ajg. Visade sig att lillen bara var 8 vekcor gamal. Inga hjärtljud syntes. VIsste det långt innan hon sa något. satt där och tänkte "är det det här alla pratar om? det här momentet som man bara vet?".
    jag brukar tyda ul rätt bra, lika så dennna gång. när hon sa det brast det ju, men innan visste jag, egentlgien, men ville inte ta till mig.

    ont ahr jag just nu till viss del. vet itne hur ont det kommer att göra. men ingen verkar tcka de tär mer än stark mensvärk. Och inte som en förlossning, så mit tinre gör ju långt emr ont.
  • enny signatur

    Miss Piggy 82 skrev 2008-09-01 10:53:01 följande:


    Inge roligt alls ! Jag hade ett MF precis innan jag blev gravid igen.O det är jobbigt !Men det bästa för mig var att jag blev gravid med en gång fick inte mens i mellan .Så jag hade tur.Så jag hoppas nu att det går bra för dig nu ! Många kramar !
    Hur kändes det när du fick ett + efteråt?
    dom sa att ajg borde vänta tlls ajg får min första mens innan vi har sex och sedan en periodtill innan vi försöker få en till. jag hoppas att det blir en till direkt iallfall, vi kanske väntar den tiden (jag beror ju på om min mens åtekromemr eller blir borta i måander). vill ha en liten, blir kanske inte samma, men man vet inte. jag ve tinte. Jag vet att min lille har lämnat mig och jag står förkrossad kvar. men han är i frid och jag måste finna ett sätt att klara mig på nu.

    elin a82: tack för kramen.
  • enny signatur
    tiara skrev 2008-09-01 13:56:35 följande:
    Nej, fy vad tråkigt Wickz. Beklager verkligen. Om det är till nån tröst, så vet jag också precis hur det känns. Jag fick missfall i våras i v 9 och det var jättejobbigt, men på nåt sätt kommer man igenom det. Många kramar till dig!
    Jo man gör nog det. Jag hör ju min dotter och det räcker ju... Men nu sörjer ajg, det komemr ajg nog göra länge. Men det blir nog ett barn nsäta år, emn itne på våren.
  • enny signatur

    Miss Piggy 82 skrev 2008-09-01 15:41:59 följande:


    Blev jätte glad när jag fick plusset, men jag trode inte på det !För när jag fick MF så tog det två veckor innan jag fick minus o två dagar senare så blev det ett svagt pluss ! Men efter lite mer än en månad så förstog jag att jag var gravid !De sa att jag också skulle vänta,tänkte göra det men så blev det inte !Man måste tänka positivt också med ett MF, För det mesta så är det något fel på barnet så då finns det en mening med varför man inte ska ha kvar det i magen ! Men det är alltid tråkigt när det händer!
    underbart att höra. du må¨ste varit jätte tveksam till pluset?
    när förstod du?
  • enny signatur

    det skrev du ju. vad fick dig attförstå? hur lkännss de tnu?

Svar på tråden Fler som är gravida med andra barnet med BF mars -2009?