Kan jag dekorera smörgåstårtan dagen innan?
Kan jag dekorera smörgåstårtorna til dopet dagen innan och ställa i kylskåp eller blir något missfärgat, förstört eller ohygieniskt då?
Jag tänkte lägga på räkor, dill,lax, citron, skinka, ost, kalkon, paprika, huvudsallat, rostbiff, rostad lök, körsbärstomater.
(Smörgåstårtan kommer att vara gjord med vitt smörgstårtebröd och innuti finns det bl a leverpastej, smörgåsgurka, majonäs, grädde och skinka.)
Kan tillägga att vi ska ha dopet den 10 augusti.
TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-03 00:20
Jag undrar alltså om själva "toppingen" klarar sig.
TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-07 00:03
Det kommer att vara ägg på också
TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-11 23:13
Tack alla för hjälpen!
Tårtorna blev fina (och goda). Jag dekorerade dem 15 timmar innan de serverades. Dill och bladpersilja la jag på precis innan de serverades.