Hur göra för att inte få degig ugnspannkaka??
Det spelar ingen roll vad jag går efter för recept. Den lyckas alltid bli degig.
Någon som har något tips??
Det spelar ingen roll vad jag går efter för recept. Den lyckas alltid bli degig.
Någon som har något tips??
Jag brukar göra smeten i förväg och låta den stå i kyl i några timmar. Vet inte om det avhjälper ditt problem, men den blir god och jämn i alla fall. Du kankse ska prova att grädda den lite längre? Eller ha i lite mer mjöl och kanske ägg?
Kanske kan du försöka med större form eller ett extra ägg i smeten.
jag brukar ha den i längre än vad som står. Först ett tag med den temp som står, tills den fått fin färg. Sen sänker jag tempen och sätter den längst ner i ugnen och låter den stå ett tag till. Tills den inte är så degig längre. funkar bra, om man inte har bråttom
Jag gör som vestermark, låter den stå med lite lägre temperatur och därmed naturligtvis längre. Det är inte direkt "fast food".