• Pixy

    Decemberbarn 2004 del 15

    Anmäler mig till tråden.

    HOppas alla som går i väntans tider snart får sitt lilla mirakel!!

    Här håller vi på med inskolan. My har börjat på samma avdelning som Felix (har kört henne till en annan stadsdel tidigare pga platsbrist) och det går aldeles utmärkt, så bra att jag hoppas att det är över i morn efter endast en vecka.

    Delifi: Haha, Felix kommer också gärna med sina plastverktyg och ska hjälpa till när nåt ska fixas och han tror sig veta exakt hur man gör och instruera gärna sin pappa. Brukar vara rätt sött
    Felix är inte i nån sån där uppmärksamhetsfas, men väl hans lillasyster...

    Hoppas alla får en trevlig dag!

  • Pixy

    Delifi: Hu så hemskt!! Förstår att du blev rädd.

    Skimra: Jag skulle inte ha förtroende för personalen på den är förskolan längre när de glömt barn FLERA gånger...och inte ens berättat det!! Att få med sig alla barn tillbaka till förskolan är ju liksom A och O och en sådan grej som de aldrig får missa!! Skulle inte ha kvar mina barn på en sidan förskola...

  • Pixy
    sthlmstjejen skrev 2008-09-02 19:28:59 följande:
    Nu har Ella blivit storasyster igen, vi fick en liten Frida den 29e
    Stort Grattis!!
  • Pixy

    Felix har varit likadan. Men nu iaktar han okända barn en liten stund och sedan så går han in i leken. Men ibland verkar han nöjd med att titta på en stund för att sedan leka själv. Variera alltså lite. Tror att det ger sig med tiden alltså, men visst finns det de som aldrig blir sånna som springar fram till okända och skapar kontakt och så ska det ju få vara Vi är olika.
    Tror inte man ska tvinga dem att leka med okända,men man kan ju alltid uppmundra det.

  • Pixy

    MissLilo: Huga, vilken jobbig dag du verkar ha haft det!! Här finns det också sånna dagar ibland (liknande iaf), men här brukar det hjälpa att ta ut dem och leka ute. Vet inte hur mycket du aktiverar dem men det kanske hjälper att försöka styra upp vad de gör inne (och vara med och leka med dem) utan att låta dem härja "fritt", om du förstår vad jag menar.
    Hoppas du får en bättre dag idag och att trotsen börjar ge med sig snart!!

  • Pixy

    Men så skönt att höra att det finns fler barn som har den dumma idéen att vara vaken ibland på nätterna. F kan vakna vid 2-tiden och kan absolut inte somna om på ett tag (pratar några timmar i värsta fall), inte ens i vår säng. Hoppas på att det är nån övergående fas!

  • Pixy

    MissLilo: Oj, så jobbigt ni verkar ha det hemma!! Hoppas verkligen att det blir bättre för er inom kort!!

  • Pixy

    Bebisens mamma: Så jobbigt du har det just nu...*kram* Att ha en inneboende kan ju vara bra om det är din chans att kunna bo kvar.

    Misslilo: Förstår verkligen att du är förvirrad. Hoppas ändå att allt löser sig till det bästa för alla.

  • Pixy

    Felix är ju en teknisk kille och har sedan länge sett och klurat ut hur man startar datorn och ps3:an så han har spelat på datorn sedan länge. Men nu spelar han tv-spel istället, dock under tidsbegränsning.

  • Pixy

    Mamma0406: Om hon känner sin morfar väldigt väl så skulle jag inte tveka, iaf om det är för några dagar. Går det åt skogs får de väl korta av semestern och vända hem.

Svar på tråden Decemberbarn 2004 del 15