• Analoga

    Är det stor skillnad på vedugnsbakad pizza och pizza bakad i vanlig pizza-ugn?

    Vi har nämligen en pizzeria här med vedugnsbakad pizza, de är dock lite dyrare än vanliga pizzeria-pizzor så jag undrar om det är någon stor skillnad i smak som gör det värt priset?

  • Svar på tråden Är det stor skillnad på vedugnsbakad pizza och pizza bakad i vanlig pizza-ugn?
  • Cia o krabaten

    Jag tycker att det är godare iaf

  • AnnaVirrPanna

    Vedugnsbakad pizza är det godaste som finns! Värt varenda krona! åååh, det måste jag äta snart!

  • Tant Green

    Jag vet inte vad själva vedugnen gör egentligen... men de vedugnspizzerior jag har varit på har mycket haft bättre råvaror, mozzarella, färska tomater, riktig skinka, färska champinjoner osv. Det gör stor skillnad och är absolut värt de extra kronorna!

  • johannaringer

    Precis vad jag tänkte säga! Vi har ett ställe här i stan där en pizza kostar närmare hundra kronor, men det är verkligen värt varenda krona! Så himla gott! Inte alls lika flottigt och äckligt som standardpizzorna med fryst ost och burkskinka.


    Tant Green skrev 2008-08-28 20:01:33 följande:
    Jag vet inte vad själva vedugnen gör egentligen... men de vedugnspizzerior jag har varit på har mycket haft bättre råvaror, mozzarella, färska tomater, riktig skinka, färska champinjoner osv. Det gör stor skillnad och är absolut värt de extra kronorna!
Svar på tråden Är det stor skillnad på vedugnsbakad pizza och pizza bakad i vanlig pizza-ugn?