• RebeccaR

    Tråden för oss i Norrland som har änglabarn

    Har sett att det är en hel del trådar för föräldrar i olika delar av Sverige, så jag tänkte att det vore "roligt" för oss i Norrland att samlas i en tråd  Välkommen in att pressentera er!


    Rebecca med ängeln Aaron och jordebarnet Turid www.famronnquist.se
  • Svar på tråden Tråden för oss i Norrland som har änglabarn
  • Malte och Majas Mamma

    Hej
    Får jag vara med här? Alltså jag bor nu i södra Sverige, men har den största delen av mitt liv bott i Norrland, så i mitt hjärta så är jag norrlänning och kommer alltid att vara. När vår Maja dog så var det till norrland jag ville för i all kaos så var det i norr som jag kände mej hemma.

    Åsa heter jag, är Lyckselebo i hjärtat men bor i Uppl. Väsby.
    Har en ängladotter, Maja, hon dog strax efter förlossningen i v40+6, 1Maj 2007. Det var GBS som "tog" henne, men vi väntar fortfarande på svaret på Lex Maria anmälan.

  • Mamsen1

    Hejsan!
    Jag heter Jenny och bor i Lycksele. Jag har fått 4 barn, men har bara kvar 3 av dem. Vår 3:e son Linus dog under förlossningen i april-05 i v.40+3.Det blev aldrig nån utredning om varför han dog, utan de sa att det var PSD i magen. Jag har även 2 söner född-95 och-97 & en dotter född-06. Vad bra att se att man inte är ensam om att förlora ett barn.

  • RebeccaR
    pigglet skrev 2008-08-31 21:48:22 följande:
    Hallå. Jag läste någon som inte tyckte om när man kallar sig änglaförälder om man inte förlorat ett "större/levande" barn, så jag är inte helt säker på om jag passar här eftersom jag "bara" förlorat en liten plutt i vecka 18.Men jag bor i alla fall i Skellefteå, har 2 flickor födda 02 o 04, sedan väntade jag en pojke som dog 06, och fick så en till pojke 07.

    Det är klart att du får vara här! Och ser du dig själv som en änglaförälder så är du också det! Ingen annan kan komma och lägga någon värdering i hur du ska känna! Det är väldigt många änglamammor här inne som förlorat barn i samma vecka som du!


    Kram


    Rebecca med ängeln Aaron och jordebarnet Turid www.famronnquist.se
  • RebeccaR
    Malte och Majas Mamma skrev 2008-09-02 10:21:22 följande:
    HejFår jag vara med här? Alltså jag bor nu i södra Sverige, men har den största delen av mitt liv bott i Norrland, så i mitt hjärta så är jag norrlänning och kommer alltid att vara. När vår Maja dog så var det till norrland jag ville för i all kaos så var det i norr som jag kände mej hemma. Åsa heter jag, är Lyckselebo i hjärtat men bor i Uppl. Väsby.Har en ängladotter, Maja, hon dog strax efter förlossningen i v40+6, 1Maj 2007. Det var GBS som "tog" henne, men vi väntar fortfarande på svaret på Lex Maria anmälan.
    Klart du ska hänga här
    Rebecca med ängeln Aaron och jordebarnet Turid www.famronnquist.se
  • RebeccaR

    Vad trevligt! Vi verkar ju vara några stycken! Glömde säga att jag själv bor i Hudiksvall... Tycker iofs att det inte borde vara norrland, men nu är det ju bestämt att allt ovanför Sthlm är norrland och att tydligen Sthlm ligger i mitten av Sverige... (hmm, sist jag kollade så tyckte jag att det såg ut som att Sundsvall jåg på mittstrecket, men jag kan ju ha sett fel )

    Vi får boka in nån "nät-fika" nån gång senare i framtiden... Kan ju blir lite svårt att boka in en IRL-fika då norrland som sagt utgörs av över halva Sverige och vi bor ju i ett lååångt land


    Rebecca med ängeln Aaron och jordebarnet Turid www.famronnquist.se
  • Malte och Majas Mamma

    HejHej
    Tack för att jag får vara med, trots att jag är en utflyttad norrlänning. Ser för övrigt att vi är två Lyckselebor här i tråden.
    Ja vi får ta en "nät-fika" nån dag.

    Hoppas ni alla har en bra dag. Kram kram på er.

  • PandaPrinsessa

    Jag vill också vara med! Så härligt med en tråd för norrlänningar! Bra initiativ, Rebecca!

    Jag heter Maarit och bor i Örnsköldsvik. Vår son Vilmer dog i magen i graviditetsvecka 30. Han föddes den 18 april 2007. Nu har han fått en fantastisk lillasyster, Ellen, som föddes den 28 maj i år.


    Nu har vi ett barn i himlen och ett på jorden...
  • jea1

    Jag kikar åxå in, fick våran lilla Ville den 15/7-08 och fick behålla honom i 5 dagar. Han reste till de andra änglabarnen den 20/7-08.

    Kram!

  • pigglet

    Usch vad jag blandar årtal! Våran första lilla pojke föddes död 15 december 2005, rätt ska vara rätt.

  • RebeccaR
    Svar på #19
    PandaPrinsessa skrev 2008-09-03 12:13:39 följande:
    Jag vill också vara med! Så härligt med en tråd för norrlänningar! Bra initiativ, Rebecca!Jag heter Maarit och bor i Örnsköldsvik. Vår son Vilmer dog i magen i graviditetsvecka 30. Han föddes den 18 april 2007. Nu har han fått en fantastisk lillasyster, Ellen, som föddes den 28 maj i år.
    Hihi, ja ibland får man bra ideér Men inte ofta
    Rebecca med ängeln Aaron och jordebarnet Turid www.famronnquist.se
Svar på tråden Tråden för oss i Norrland som har änglabarn