Inlägg från: Mollymajs |Visa alla inlägg
  • Mollymajs

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    Nån som vet ca pris på bäddsett till vagga/ vagn och om det finns sånna täcken med o pris ca?

  • Mollymajs

    Ang gardiner tycker ja de har jätte mkt fina o välja på. Mest paneler men stort utbud. Ja tror proserna ligger på 50-100 kr för två st.


    ElinG skrev 2008-09-07 12:53:10 följande:
    Vet ni hur det är med taklampor till vardagsrum, kök mm?? Vad ligger lamporna prismässigt?? Hru är det med amningsinlägg engångs, vad kostar dom?? Gardiner har dom det??Tack
  • Mollymajs

    Nån som vet ca pris på täcke, kudde o påslakan till vagn/ vagga. Sen om det finns några fina vagn/ vagga påslakan som inte är så jätte putte nuttigt med nallar o så. Helst unisex..

  • Mollymajs

    Jag kommer o åka till Gekås på fredag den 26/9 är beräknad den 22/10 sen. Vi har en bussresa på ca 4 timmar dit. Enda kravet ja har är att sambon följer med ifall, ifall nåt skulle sätta igång. Men han gillar Ulla så han följer gärna med. Hoppas bara vårat bus inte tittar ut nästa vecka då ja ska handla allt till den och till jul o så. Sen behöver storasyster vinterkläder.


    Jennii90 skrev 2008-09-19 20:01:45 följande:
    Tycker ni jag är galen om jag åker den 24/10 till Gekås när jag har 4 veckor kvar till beräknad förlossnig. Undra om jag kommer orka med det, Är det någon som vet hur man får tag i en madrass till spjälsängen som är 55 cm bred :(
  • Mollymajs

    Nån som vet ca pris på overall tjockare till barn i stl 90??

  • Mollymajs

    Imorgon är det även våran tur o åka Staratar lite norr om Kalmar INATT kl fyra. Sambon får snällt följa med då ja är i v 37 kommer o bli tungt men har väntat på denna dagen. Vi blir alltid bjudna till Ullared en gång om året så resepengarna kan man ju handla för med

  • Mollymajs
    Olleiskogen skrev 2008-09-25 15:08:35 följande:
    Kommer att tänka på dig när jag ser alla gravida som går runt där i morgon då
  • Mollymajs

    Även ja är hemkommen, upp packad och fattig men har haft en bra dag Men ja skulle inte rekomendera att åka buss i 3½ timma och sedan gå o handla från 8-14 för att sitta 3½ timma i buss igen i v 37 för kan lova att ja har inte haft det minsta svullna ben innan men nu är de enorma Men visst ja är envis och det va ju värt allt fint vi fick hem

  • Mollymajs

    Vi gjorde av med 4600 men då är alla julklappar till 5 syskonbarn och våra egna barn inräknade. Det aldra bästa fynden vi gjorde va tavelrmar i silver som va nedsatta mer en halva priset. Betalade ex 9.95 för ca A4 ramar. Riktigt fynd. Sen köpte vi badhandukar stora o lite mindre för halva priset betalade inte ens 200 kr för 4 st normala badhandukar och 2 jätte badlakan.
    Diana P skrev 2008-09-26 23:10:30 följande:


    Mollymajs:Vad var bästa fynden?Hur mycket pengar lyckades du spendera?
  • Mollymajs

    Jag är tråkig o packade in allt i skåpen så fort vi kom hem.

    Men julklappar vi köpte till 2½ åringen som hon kommer o va då va en katt med ljud i bur, my litle ponnys, lera, pussel, böcker, kassa aparat, speldosa till smycken, leksakspengar, gubbar till fischer price bondgård, dvd o cd.

    Sen till kusinerna köpte vi fischer prise bondgård, pärlor, minipiano med djurläten, pussel, doktorsväska.

    Sen köpte vi påslakan, filtar, nappflaskor, tvättservetter, flaskborstar, kläder, till Ella ( dottern) o bebisen i magen.

    Sen va det ju såklart 1000 saker till

Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8