• jelp77

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    Blekinge: vill varna dig för Gekås spjälskydd, det är nog det jag blivit mest missnöjd med där, det var inte stabilt alls. Min dotter tryckte ner det med benen hela tiden och sen gick det inte att räta upp igen, helt värdelöst var det vi köpte i alla fall. Men nästan allt annat vi köpt där till dottern har vi varit helt nöjda med.

  • jelp77

    Var på Gekås idag, oj vad mycket folk det var där. Trodde inte det när det inte var lön, barnbidrag eller så... Fick dock handlat det mesta vi behövde o lite till. Min dotter fick en mjuk Teletubbie med ljus och ljud. Jättefin!

    Min dotter satt i mormors vagn hela tiden så att vi skulle kunna titta i lugn och ro. Det var första gången vi hade med oss henne, hon är 1,5 år. Men vi kände oss ändå stressade och jag känner att det inte alls gav henne nåt. Hon fick sitta länge i bil och länge i kundvagn. Tills sist tröttnade hon ju men kunde inte gå själv där inne... Hon somnade inte där heller så hon var jättetrött när vi skulle hem. Vi tog med henne för att pröva skor o kläder, men vi bestämde oss för att inte plåga henne med skoaffären med och kläderna hade jag hellre mätt hemma för att få rätt storlek. Nästa gång får hon stanna hemma i stället.

    Är annars nöjd med inköpen, köpte en del små julklappar till kompisar barn, en hel del barnkläder till dottern samt annat som vi behövde ha hem. Köpte även stora resväskor billigt, ska åka t Kanarieöarna till våren!

  • jelp77

    Mikah: Resväskorna vi köpte är i typ, alltså mjuka, fanns i svart och blå och är stora. De är i märket Carlton. Det fanns en prislapp från fabriken eller så med 899 men de kostade 399!!

Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8