Inlägg från: Bellevue |Visa alla inlägg
  • Bellevue

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    kattengustav skrev 2008-09-04 22:31:32 följande:
    Vad ska du ha fårskinnet till? För det på IKEA får man inte ha i vagnen och sånt, det har IKEA själva varnat för. Det i Ullared kostar ca 250 kr tror jag är inte helt säker på vad jag gav för mitt, och det är ett som man har i vagnen nu under vintern.Karl Fazer skrev 2008-09-04 22:12:32 följande:
    Man kan inte säga att man inte får ha det i vagnen, men man kan säga att det inte är lämpligt eftersom det är en matta och inte behandlad för att passa barn. Om folk sen vill utsätta sina små barn för olämpligheter....usch, jag ryser.
    Lammskinn är bra att ha i vagnen/sängen på sommaren också eftersom det reglerar temperaturen åt båda hållen.
  • Bellevue
    Smultronhjärta skrev 2008-09-05 09:33:54 följande:
    Mailar man Ikea och frågar om deras Ludde så får man rekommendationen från dem att använda det som en matta..Lammskinn är toppen tycker jag-även om jag nu i sommar fick en rejäl förklaring av en okunnande att jag inte var klok som hade sonen sittandes på ett lammskinn när det var såå varmt ute Har två stycken lammfällar från Gekås och de är jättebra och fina samt att de har bara blivit finare ju mer vi använt dem(läs mindre gula)
    Haha, vi har också ett från gekås som vi har flyttat mellan sängen och vagnen. Min mamma hade köpt ett skinn på en gård i norra Dalarna som min son skulle få i julklapp. När vi sa att vi skulle köpa ett till på gekås(det är drygt att flytta emellan) fick han det häromveckan. Men jag tror att jag ska köpa ett till på gekås och sen ha det här i pulkan bara. Det är helt enkelt inte lika bra. Visst blev dom mindre gula fort?
    Jag gick och väntade på att ngn skulle opponera sig mot skinnet i somras, men ingen gjorde det. Jag kanske ser elak ut
  • Bellevue

    Dancing Sunrise skrev 2008-09-08 11:05:02 följande:


    Va? Jisses vilken skillnad! Jag köpte dem där för 4 månader sen och då kostade de 15 kr styck. Herregud vad de ökat priset.
    Jag betalade minst 34.95 i november förra året så priset är nog inte höjt. Tror du menar nåt annat än amningskupor i 50-pack... Med tanke på att du skriver styck också.
  • Bellevue
    jajja81 skrev 2008-09-09 23:14:26 följande:
    Heej!!! Nej jag har inte sett vita gardiner, har inte kommit så långt att jag varit där än! Skulle bara fråga när du ska åka dit?
    Hej!
    Troligen nån gång under vecka 41, hänger på att Ajje får semester. När åker ni?
  • Bellevue
    Bobbenn skrev 2008-09-21 14:41:06 följande:
    Hej hej. Någon som haft med sin 6 månaders till Ullared? Hur har det funkat med mat, sömn och allmänt?Ska ev åka på tisdag och vet inte om jag vågar följa med (har 25 mil dit)
    Jag ska snart ner till Gekås med min niomånaders och jag är inte orolig, har iofs pappa med mig.
    Men åka till Ullared går väl lika bra som att åka till vilken annan by som helst...Gekås är en annan historia. Man kan inte fråga sådär, det beror ju på hur barnet är såklart. Det finns två fikaoaser och jag har för mig att det finns micro i dom. Annars går burkmaten att öta kall. Men är barnet lättstört när det ska äta så är det ju kört, då får man gå ut. Detsamma gäller sömn. Har du ingen "barnvakt" du kan ta med ifall det inte funkar. Faktum är ju att man inte vet om man inte testar. "Bökiga" barn kan bli lugna och obökiga där och tvärtom. Vi har 40-50 mil dit. Vore jag dig skulle jag åka, det värsta som kan hända är ju att du inte kan handla utan måste vara ute och promenera med ditt barn. Fast det förutsätter ju att du kan ta vagnen med dig.
    Lycka till!
  • Bellevue

    Min shoppinglista:
    Softshelljackor
    Ramar
    Vinterset, byxa & jacka
    Underställ
    Lakan spjälsäng
    Haklappar
    Sänghimmel (finns det?)
    Fleeceställ
    Tvättlappar (Lillgårdens är såååå bra)
    Sittvagnsdyna (finns det?)
    Eltandborste
    Kollegieblock
    Bobbycar
    Regnställ
    Trosor
    Strumpor
    Ryktväska (att ha pyssel i)
    Vagnsele
    Wallies
    Väggklockor
    Kaffeburk (vit)
    Låda (Stor att ha mjöl i. Tips?)
    Innerkuddar
    Hissgardiner
    Fönsterlampor
    Hygiengrejor som deo, schampo osv
    Hmm, undrar om jag glömt nåt??

    Ska dit nästa vecka

Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8