Inlägg från: BrödernaBus |Visa alla inlägg
  • BrödernaBus

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    Hej tjejer!

    Jag ska till Ullared nästa vecka och tänke kolla med er om man kan hitta nån bra skötväska där?
    Den ska gå att hänga (sätta fast) på vagnen, ha lock och helst dragkedja upptill...
    Vad kan man mer hitta? Kläder vet jag finns i mängder men annat som är bra att ha till bebis...

    /MiniSkorpan

  • BrödernaBus

    Å tack så mycket vad glad jag blir!! Har letat överallt efter en bra väska men inte hittat nån som verkar bra.

    MissKaos: Du hade hittat mycket fint till bebis! Kommer säkert att köpa nästan samma saker :)

  • BrödernaBus
    MissKaos skrev 2008-09-12 16:07:53 följande:
    Det finns så mkt att välja på!! Ska som tur är snart åka igen. Bebis behöver def mer kläder  MYCKET mer kläder.. KOmmer åka med jobbet samma kväll som vi gör KönsUL, så det lär ju bli lite shoppat då med..
    Jag ska till min syster imorgon för dem har en massa kläder/saker efter sina barn (en kille å en tjej) men man vill ju ha eget med.
    Jag får nog ta både stora plånboken och stora resväskan med mig när jag åker till Ullared eftersom jag har nästan 45 mil dit ner!! Det blir nog bara en resa till Ullared innan bebis kommer är jag rädd så det är lika bra att passa på när man är där :)
  • BrödernaBus
    MissKaos skrev 2008-09-12 16:37:40 följande:
    Ja.. vi fyllde bagaget på bile n(stor kombi) och baksätet.. Så ta med all aväskor du har! tom rygga, tom resväska tomma extra väskor..
    Kära nån jag som ska åka tåg till en vän och bo hos henne över helgen... Får nog ta den stora väskan och ev en rygga att packa i då. Om inte annat får jag köpa en väska på GeKås och packa i den =). Tur jag inte ska köpa något i möbelväg iaf.
  • BrödernaBus
    MissKaos skrev 2008-09-12 16:43:28 följande:
    Mm.. räkna med att du vill ha mkt saker, små saker som nappar, en haklapp osv tar ju oxå plats! Du kan ju plocka upp grejjerna (iaf påslakan mm) hos dina vänner och ta bort allt emballage kring så tar det lite mindre plats...
    Det har du ju rätt i!! Haklappar har jag redan köpt på IKEA men nappar och sånt behövs ju med. Fast bebis kommer inte förrän i januari förstås...
  • BrödernaBus

    AMDA: Vad kul!! Du verkar ha garderat dig med stor bil dessutom :). Själv ska jag till GeKås på måndag och göra av med pengar.

  • BrödernaBus
    AMDA skrev 2008-09-18 08:25:10 följande:
    hihi klart jag tar den STORA bilen haha fast måste säga att min vanliga bil passar rätt bra till ullared med...den har regisreringsskylt GKS ***
    Haha ja det var verkligen passande!! =) Fast det är bäst att ta stora bilen för jag har för mig att påsarna är ganska stora när man kommer ut därifrån.
  • BrödernaBus
    AMDA skrev 2008-09-18 08:42:00 följande:
    Ja dom är ju ofta det...ska handla ny takkrona med o den tar ju lite plats...hihi
    Oj, ja det lär den ju göra!!
    Själv ska jag köpa en massa saker till kommande bebis. Men jag åker tåg till/från Gbg så jag får ta stora resväskan med mig att packa i.
  • BrödernaBus
    LovelyMeLovelyYou skrev 2008-09-19 17:24:10 följande:
    Nu var det ett tag sen jag var där, men de hade inte så mycket mammakläder, och inte speciellt fina heller. Sen var storlekarna lite sisådär.Jag var där i November förra året, så det är ju nästan ett år sedan, men jag tvivlar på att just det ändrats allt för mycket.
    :( Då kanske man inte hittar så mycket åt en själv då utan bara till bebis.
  • BrödernaBus
    BF081206 skrev 2008-09-24 10:25:24 följande:
    Någon som har bild på åkpåsen/åkpåsar som finns i Ullared? Andra saker som ni har bilder på som är prisvärda till bebisar?Overaller för bebisar finns de nu tros?Ska dit nästa helg och då ska det shoppas =)
    Jag var i Ullared igår och letade efter vinteroverall till bebis (vi ska ha i januari) men det fanns stl 68 som minst + en massa olika fleeceoveraller - både med fot och såna som man viker ner. Så jag hittade tyvärr ingen som föll mig i smaken för fleeceoverall har vi redan
Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8