Inlägg från: MissKaos |Visa alla inlägg
  • MissKaos

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    Ersättning vet jag inte, men nappflaskor har dom. Och bröstvårte-skydd och en massa annan bröte.. Bebishörnan ligger längst in till höger. I hörnet sas. Dom hade skötbord oxå. Och spjälis och vagga..


    BF081206 skrev 2008-09-11 10:09:32 följande:
    Svar på #359Åh tack för svaret...Det finns en hel del..nappflaska, våtsevetter är ett måste när jag åker dit känner jag..det är som du säger billigt där..brukade köpa åt vänner när jag var där=) Så de har erstättning o sånt där oxå? visste ja faktiskt inte...När jag var där förra gången köpte ja en fin skötbädd...Blir perfekt! längtar redan tills vi ska åka dit=)
  • MissKaos

    Vet inte..
    Köpte Levis jeans där för flera år sedan. Skitsnygga, 129 kr. Utslitna nu dock.. Dom minns jag. Jaghar gjort massor av fynd..
    Maj bebis 07 skrev 2008-09-11 11:55:51 följande:


    Vilket är ert bästa fynd på Gekås nånsin ?Mitt är ett rött LitenJag påslakanset med vita elefanter på! Minns inte exakt pris men det var en bråkdel av vad det brukar kosta.
  • MissKaos

    JAg betalade nog mindre? Sen är deras bättre än Euroshoppers -men det är ju en smaksak..


    Lindekull skrev 2008-09-11 11:09:35 följande:
    Jag tycker inte att tvättlapparna är billiga! 19.95kr/pkt är väl inte många kronor billigare än Euroshoppers? Amn.inläggen är 5 kr billigare så där blir det någon förtjänst i alla fall.
  • MissKaos

    ...i min pres.. fast den är säkert inte komplett, inga förbrukn artiklar är med tex.. Jaghar köpt grejjer som inte finns med där!
    Nellie Johansson skrev 2008-09-11 10:32:56 följande:


    Jag ska med till Ullared på lördag.. Shoppa så in i =)Det var någon här som hade en inköpslista till den kommande bebisen.. Finns det fler som har det, hade det varit super! Bra att jämföra med, så man inte glömmer köpa något..
  • MissKaos
    BrödernaBus skrev 2008-09-12 15:42:02 följande:
    Hej tjejer!Jag ska till Ullared nästa vecka och tänke kolla med er om man kan hitta nån bra skötväska där? Den ska gå att hänga (sätta fast) på vagnen, ha lock och helst dragkedja upptill... Vad kan man mer hitta? Kläder vet jag finns i mängder men annat som är bra att ha till bebis.../MiniSkorpan
    Det fanns en skötväska. Minns ej priset -men den var billig. Jag tyckte dock inte att den såg bra ut, för liten och för lite fack..  Ligger borta i bebishörnan!
  • MissKaos
    BrödernaBus skrev 2008-09-12 15:42:02 följande:
    Hej tjejer!Jag ska till Ullared nästa vecka och tänke kolla med er om man kan hitta nån bra skötväska där? Den ska gå att hänga (sätta fast) på vagnen, ha lock och helst dragkedja upptill... Vad kan man mer hitta? Kläder vet jag finns i mängder men annat som är bra att ha till bebis.../MiniSkorpan
    ..du kanhitta ALLT! Spjälsaäng, vagga, babysitter, sängkläder (täcke/kudde/påslakanset osv) Vagnmaskottar, nappflaskor, snuttisar, goa filtar..  Lite bilder i mitt galleri..
    Bröstvärmare till dig, ammningsBH, tvättlappar, våtservetter, kläder, nappar, vällingspulversdispenser, badstöd, badbalja med/utan stativ, potta, skötbord, fina nallar.. U name it, they got it! JAg kollade upp priserna det snittar nog på 40-50% billigare på samma varor.
  • MissKaos
    kattengustav skrev 2008-09-12 15:59:08 följande:
    Skötväskan kostar 99 kr och är hur bra som helst.
    Åh, den jag såg kostade mer? kommer bara inte ihåg om det var 199 eller 249? Såg ifs lite tomt ut ihyllan..
  • MissKaos
    BrödernaBus skrev 2008-09-12 16:02:53 följande:
    Å tack så mycket vad glad jag blir!! Har letat överallt efter en bra väska men inte hittat nån som verkar bra. MissKaos: Du hade hittat mycket fint till bebis! Kommer säkert att köpa nästan samma saker :)
    Det finns så mkt att välja på!! Ska som tur är snart åka igen. Bebis behöver def mer kläder Oskyldig MYCKET mer kläder.. KOmmer åka med jobbet samma kväll som vi gör KönsUL, så det lär ju bli lite shoppat då med..
  • MissKaos
    BrödernaBus skrev 2008-09-12 16:23:21 följande:
    Jag ska till min syster imorgon för dem har en massa kläder/saker efter sina barn (en kille å en tjej) men man vill ju ha eget med.Jag får nog ta både stora plånboken och stora resväskan med mig när jag åker till Ullared eftersom jag har nästan 45 mil dit ner!! Det blir nog bara en resa till Ullared innan bebis kommer är jag rädd så det är lika bra att passa på när man är där :)
    Ja.. vi fyllde bagaget på bile n(stor kombi) och baksätet.. Så ta med all aväskor du har! tom rygga, tom resväska tomma extra väskor..
  • MissKaos
    BrödernaBus skrev 2008-09-12 16:39:34 följande:
    Kära nån jag som ska åka tåg till en vän och bo hos henne över helgen... Får nog ta den stora väskan och ev en rygga att packa i då. Om inte annat får jag köpa en väska på GeKås och packa i den =). Tur jag inte ska köpa något i möbelväg iaf.
    Mm.. räkna med att du vill ha mkt saker, små saker som nappar, en haklapp osv tar ju oxå plats! Du kan ju plocka upp grejjerna (iaf påslakan mm) hos dina vänner och ta bort allt emballage kring så tar det lite mindre plats...
Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8