Inlägg från: lyckligmamma |Visa alla inlägg
  • lyckligmamma

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    Hej Hej Hallå!!! Vet någon ifall det finns bärbare dvd spelare /Ullared

  • lyckligmamma
    Anke skrev 2008-10-05 16:12:43 följande:
    man ska inte använda ikeas lammskinn till barnvagnar
    varför????????????????
  • lyckligmamma
    Dame72 skrev 2008-10-05 16:24:19 följande:
    Läste i en annan tråd att det är pga av att fällen är så långhårig.Jag själv har köpt lamskinn från föruppfödare, dom är helt underbara! Så vackra dessutom istället för de massproducerade.
    Ok. men ikeas har korthåriga med. de är grå
  • lyckligmamma
    kattengustav skrev 2008-10-05 16:30:41 följande:
    IKEA har själv gått ut och sagt att man inte ska använda deras i vagnen, det är en matta som är behandlat med något, så hade dom skrivit i ett mail till en tjej som frågat. Det stod i en tråd här på FL.
    ja, ikea är väl som mcdonalds. som usa, de ska ha varningstexter överallt. Topm att kaffe är varmt
  • lyckligmamma
    Bubblan2 skrev 2008-10-05 16:39:55 följande:
    Det har inte med längden på håret att göra, det är behandlat med något medel eftersom det är en matta och alltså inte gjort för att lägga vår små barn på.
    ok- min använde jag på vintern, men inte från ikea, men de flesta såna är behandlade.
  • lyckligmamma

    tror det mest var förr i tiden, då man la spädbarn på mage, med huvud åt sidan, i vagn i fårskinnspäls..... men inte många gör de idag...

    har man overall, på vintern så tror ja inte det gör nåt.... då är det värre att ha fårskinn som matta, min dotter gosar med mattan, ligger naken i den hemma

  • lyckligmamma
    Quinny skrev 2008-10-05 17:25:20 följande:
    Har en fråga ang. Gekås bröstpump, av deras egna märke Babyboom. Jag köpte den i veckan, skulle testa den idag men får den inte att funka Antingen är den helt enkelt trasig, eller så är det jag som inte satt ihop den rätt!? För jag förstår inte riktigt vart den där gummiringen som är med, vart den ska sitta någonstans? Vad är den till för? Någon som vet och kan hjälpa mig??
    Kan du inte ringa till Ullared?
  • lyckligmamma
    pannkakan06 skrev 2008-10-05 19:27:20 följande:
    Hejsan på er!På torsdag smäller det då blir det resa till ullared!Jag vill fråga er om deras overaller, jag är inne på att köpa POP eller didriksson eller ngt sådant som vinteroverall. men ni som köpt ullareds overaller hur håller dom en vinter? Någon som vet om det finns ngt bra vinterjacka?:)
    de jag känner som köpt tycker de e bra
  • lyckligmamma

    Pyret 78 skrev 2008-10-05 19:51:44 följande:


    pannkakan06Jag har köpt vinteroveraller flera ggr på GeKås och de har varit riktigt bra. ingen idé att lägga 1500 kr på en POP eller Didriksson när du kan köpa två st i Ullared och ändå ha pengar över.
    ja man köper mest för märke på pop o didriksson... det är ju inga mirakeloveraller de säljer där
  • lyckligmamma
    pannkakan06 skrev 2008-10-05 19:59:29 följande:
    Tack för erat svar, det är jag som är så märkesgalen. då ska det handlas overaller :)när jag ändå disskuterar ngn som vet om den där aqua doodle mattan finns där :)
    såna hade jag innan. rekommenderar de inte. Min dotter är 2 o ett halvt, tröttnade ganska omg. o det blir lätt ränder och fläckar som man inte får bort....
Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8