Inlägg från: TyraPaloma |Visa alla inlägg
  • TyraPaloma

    Fler ensamma föräldrar som inte vill vara ensamma?

    Jag är ensam med tre barn och jag hatar det, Inte att vara med eller ha mina barn såklart. Men att behöva göra det ensam. Det hade varit så underbart att ha någon att dela alla upplevelser med. Slippa åka på semester ensam med barnen. Inte behöva somna ensam på kvällen. Att ha någon att prata med närsomhelst.

    Finns det fler som jag? Jag har varit singel i princip sen dec förra året. Jag vill inte vara det mer men en ung tjej med tre barn verkar inte vara attraktivt precis *suck*.

    Några tips på hur man hittar käleken?

  • Svar på tråden Fler ensamma föräldrar som inte vill vara ensamma?
  • TyraPaloma

    Tiden då barnen är vakna är ändå ganska ok. men när de somnat på kvällen och jag sitter där helt ensam är det jobbigt... Jag har aldrig tidigare haft problem att hitta pojkvänner... men nu känns det omöjligt.

    Någon av er som dejtat? Jag dejtande en kille i 3 veckor nu i somras. Men det funkade inte för han var så upptagen med ALLT annat hela tiden.

  • TyraPaloma

    Jag pratar redan med en terapeut en gång i veckan samt har kontakt med socialtjänsten. Jag vet att jag egentligen inte saknar mitt ex, utan det jag hade hoppats på att det skulle bli. En bra framtid.

    Nä jag är antagligen inte redo att träffa någon nu, Det vet jag Men att jag någon gång ska gilla att vara ensam? Jag menar då hade ju ingen velat ha ett förhållande om man var fullständigt nöjd med att vara själv.

    Kommer antagligen att flytta efter min examen så att träffa någon nu känns ju bara jobbigt. När man inte vet var man ska bo och så. Jag hoppas att jags ka träffa någon som också har barn så denna förstår vilken situation man är i och hur barn fungerar.

  • TyraPaloma

    Vill bara peppa lite i tråden om någon fortfarande är singel. Plötsligt träffade jag kärleken och nästa månad firar vi ettårig bröllopsdag!!!

Svar på tråden Fler ensamma föräldrar som inte vill vara ensamma?