• Mysak

    Provrörsbarn är fejkbarn (?)

    Kusinen har sagt till ts att hon inte ska ha ngn åsikt för att hon har barn men vi ska respektera hennes (kusinens) åsikt om fejkbarn, märkligt. Alla har väl rätt till en åsikt oavsett om man har barn eller inte. Håller med Mulle78 om att det verkligen är synd att vissa förblir barnlösa pga ekonomin men då blir ju diskussionen en helt annan än att ivf barn skulle vara fejkbarn.

    I vissa fall behöver naturen hjälp på traven och jag ser inget konstgjort eller fejk med det.

  • Mysak

    Denna tråd tog en märklig vändning, jag börjar faktiskt också undra om denna kusin verkligen existerar.

    Vart tog JA77(ts)vägen?

  • Mysak

    Du får visst ha en åsikt, det var ju din kusin som sa att du inte skulle ha ngn åsikt eftersom du har barn (du har själv skrivit så i trådstarten).

    Kan förstå att din kusin tycker det låter skrämmande och olustigt att ta hormoner och genomföra ivf. Kanske skulle hon titta in här på FL så skulle hon se att det finns många som inte fixar detta gratis i sovrummet. Här skulle hon kunna få mycket stöd samt svar på ev frågor. Sedan tror jag inte alls att det är så många som är öppna med sin barnlöshet och vilken hjälp man fått.

  • Mysak

    Din kusins funderingar är ju inte vanliga i dessa sammanhang men du jublar när du får ett svar som stämmer in lite på din kusins tankar och funderingar. Du väljer att ta upp detta inlägg med henne men kanske borde du ta upp även de andra så kanske hon förstår att hennes funderingar inte är så vanliga.

Svar på tråden Provrörsbarn är fejkbarn (?)