• CCA

    Tacobuffé för 20pers????

    Nu behöver jag alla tips jag kan få på hur man enklast gör en taco buffé för ca 20pers.

  • Svar på tråden Tacobuffé för 20pers????
  • FinalFantasy

    Ja du köp en helvetes massa grönsaker och börja hacka Jag räknar på nästan en tomat per skalle, lök en per 4 beroende på storlek, sallad går nog ett huvud på 10 om inte mer Gurka kanske 5-6 pers på en osv.


    Alla har rätt att ha sin egen åsikt och ingen bör påtvingas en annans åsikter
  • annicavillhabeis

    eee..gör det inte..hehe...jo vars..men tänk på att färsen tarv typ 100 år att bryna när man ska ha så mkt...annars är det väl bara som vanligt, fast i större mängder lixom..

  • FinalFantasy

    Sen typ 2-3 mjuka bröd per skalle, massa chips och skal, massa köttfärs, 400 räcker inte i vår familj till fyra pers utan vi gör det till två plus liten fis så räkna 600 gr per 4 pers omd et är vuxna


    Alla har rätt att ha sin egen åsikt och ingen bör påtvingas en annans åsikter
  • Nyfiken gul

    köp fryst majs i storpack så blir det enklast.

    likaså hackad lök går utmärkt att köpa fryst i storpack.


    Victor född 10/6 - 2008- - vår älskade son!
  • Heavenlyfaith

    Gör en stor chiligryta oxå att fylla ut med. Till det är det gott o ha fefferonis o nachochips.
    Till tacosen skulle jag ha
    köttfärs
    romansallad
    tomat
    rödlök
    kidneybönor
    hackad avokado eller guacamole
    gurka
    paprika
    ost
    creme fraiche
    nachos
    mjuka majsbröd
    hårda skal
    salsasås (gärna hemgjord)


    Jag kan inte bli frisk men kan välja att leva lycklig som sjuk
  • Nyfiken gul

    Tänk också på att ju mer olika saker man har att plocka med - ju mindre tar man av varje.

    det som går åt mest är tacosås o köttfärs


    Victor född 10/6 - 2008- - vår älskade son!
  • CCA

    Går det att varmhålla köttfärsen i ugnen en kortare stund?????? Eller hur gör jag med den??? Känns ju inte så kul att stå och steka smatidigt som det kommer folk. Eller finns det ngn som har ngt bra tips på ngn tacogratäng?????

  • La Lola
    CCA skrev 2008-09-16 08:45:27 följande:
    Går det att varmhålla köttfärsen i ugnen en kortare stund?????? Eller hur gör jag med den??? Känns ju inte så kul att stå och steka smatidigt som det kommer folk. Eller finns det ngn som har ngt bra tips på ngn tacogratäng?????
    Det är ju bara att steka köttfärsen o lägga den i en ugnsfast form med folie över...
    //3 år tog det - jag ska bli mamma igen
  • CCA

    annicavillhabebis

    Ärligt talat så har jag varje gång jag tänt tacos tidigare lagt ner idéen ganska snabbt och gjort pajer, sallader eller linande. Men nu när det är dotterns kalas (2år) vill jag ha ngt som hon verkligen gillar. Och de flesta av hennes älsklingsrätter är ju svårt att göra till så många så därför fick det bli tacos.

  • CCA

    La lola
    va bra. var lite rädd för det eftersom köttfärs är ganska "känsligt".

  • La Lola

    Min kompis bjöd på tacobuffé på sitt 30-årskalas o då var vi många som firade! Fler än 20!
    Det funkade jättebra!


    //3 år tog det - jag ska bli mamma igen
  • La Lola
    CCA skrev 2008-09-16 08:50:39 följande:
    La lola va bra. var lite rädd för det eftersom köttfärs är ganska "känsligt".
    Känsligt?
    Ugnen är ju varm....
    //3 år tog det - jag ska bli mamma igen
  • Nyfiken gul
    CCA skrev 2008-09-16 08:50:39 följande:
    La lola va bra. var lite rädd för det eftersom köttfärs är ganska "känsligt".
    köttfärs är bara känsligt när den är rå - är den tillagad ordentligt kan du stå o jonglera med det om du vill....
    Victor född 10/6 - 2008- - vår älskade son!
  • La Lola
    Nyfiken gul skrev 2008-09-16 10:42:57 följande:
    köttfärs är bara känsligt när den är rå - är den tillagad ordentligt kan du stå o jonglera med det om du vill....
    //3 år tog det - jag ska bli mamma igen
  • milluz85

    när vi hade 50-års fest för mammas man så stekte hon allt innan och frös in. sen var det bara att värma sen på fest-dagen.

Svar på tråden Tacobuffé för 20pers????