• BabyEm

    emmaljunga scooter-tråden fortsätter del.9 + annat prat :-)

    Vintersjäl skrev 2008-09-19 20:27:01 följande:
    Har precis inhandlat en Scooter -09 i färgen Pro Lime Är så nöjd med vagnen!
    den var fin
  • BabyEm
    Niinaaa skrev 2008-09-19 18:11:44 följande:
    Svar på #12hjulet är visst svängbart
    ser inte ut som det. hur ska hjulet kunna svänga när det är stag ivägen? på en trehjuling med svängbart hjul brukar det ju vara som en fästning övanför hjulet
  • BabyEm
    Hägris skrev 2008-09-19 20:24:53 följande:
    Svar på #12och även om det svänger så var en trehjuling inte alls så bra som jag trott... den är bred bak istället även om den blir smal fram.. och lång som fan ihopfälld.
    håller med
  • BabyEm
    Niinaaa skrev 2008-09-21 20:44:07 följande:
    Svar på #17Jo det är svängbart framhjul. Jag har ju haft den ett tag & sånt märker man Bara för det så var jag tvungen att lägga in bildbevis i min mapp. Välkomna in.
    aha fattade inte att det var din vagn. har aldrig sett en vagn som man bara kan svänga lite med. bara så att hjulet kan svänga runt helt.
    men däremo tror jag att det är förbjudet att göra reklam för egna annonser på familjeliv. jag har iaf fått varning för det i tradera-tråden och finns folk som blivit avstängda för det. det borde väl gälla blocket ,ed så anmäl ditt eget inlägg så att du inte får nån varning av familjeliv.
    Men det var bra pris på vagnen och fin med faktiskt.
    Ha det
  • BabyEm
    Niinaaa skrev 2008-09-23 19:58:10 följande:
    Svar på #23Åh *avundsjuk* Du vill inte bli av med den
    den nya grå-rosa är med snygg.
    själv har jag en jungle/pink
  • BabyEm

    man kan beställa genomskinligt från emmaljunga med. men det blir lite drare. det sa dom iaf när jag skulle köpa mitt

  • BabyEm
    smarties skrev 2008-10-09 08:19:46 följande:
    Hm, kan man? När jag var in på babyproffsen häromdagen hänvisade dom mig till Tullsaregnskydden..kanske ska ta kontakt med någon annan butik, jag gillar INTE dom där Tullsa.. :)Ingen annan som vet var man får tag i genomskinliga som passar Twin Scooter?Har hört att Teutonias syskonregnskydd passar, men inte fått det bekräftat. :)
    jag köpte mitt tulsa på babyproffsen i linköping. jag frågade även då om emmaljunga genomskinligt. då sa hon att det går att betsälla men att det är dyrt så då tog jag tullsa. men jag hålle med om att inte tullsa är så bra. eller så är det scootern som inte är så bra med regnskydd på för ungen måste ju typ ligga ner för att inte få regn på sig fast man har regnskyddet på.
    men sufletten är ju ganska kort på scootern
  • BabyEm
    FrökenFreja skrev 2008-10-27 18:28:09 följande:
    Hej, här är en som ska köpa scooter så fort vår klumpiga kombivagn är såld. Men mitt problem är vilken färg jag ska välja??!Gillar den nya rosa med rutor på, men samtidigt kanske det är dumt om man får en kille nästa gång och har kvar vagnen tills dess?? Ahhh.. kan verkligen inte bestämma mig!Och till er experter :) Finns det några nackdelar med vagnen? Är det någon som har en volvo combi och vet om den går in på längden i den bilen? Ska givetvis testa innan köp men tänkte om någon visste...
    går in perfekt på längden i vår volvo kombi med
  • BabyEm
    FrökenFreja skrev 2008-10-30 09:06:14 följande:
    Hur gör ni i vinter? Jag ska ju köpa en scooter men har inte bestämt om jag ska ha åkpåse, eller om jag ska köpa en fotsack och ha en fårfäll (det har jag redan en) i vagnen. Vilket tror ni är bäst?
    Jag har fårfäll, extra filt och fotsack. Tycker att det är smidigare med fotsacken. Slipper stoppa ner leriga skor etc i åkpåsen.
  • BabyEm
    solstrålen80 skrev 2008-11-13 16:10:04 följande:
    nu har jag sålt vanliga ceroxen... så nu har ja 3 vagnar mindre än innan....o till våren ska bt-tvillingvagnen säljas...börjar eka här hemma haha....va lätt att göra sig av med vagnar när man väl börja..första var svår att släppa för mig sen flöt de på ...när man kommit över trösken me känslorna...
    hur många vagnar har du kvar nu då?
  • BabyEm
    FrökenFreja skrev 2008-11-14 11:17:40 följande:
    Har jag skrivit här att jag nu köpt en Scooter? Det blev en pink check till slut, tror jag hade ångrat mig annars!!! Är SÅ nöjd med vagnen!
    grattis till din nya scooter
  • BabyEm
    FrökenFreja skrev 2008-11-25 13:38:44 följande:
    I Norrköping, ringde bara och beställde, smidigt!
    jag bor oxå i norrköping
  • BabyEm
    FrökenFreja skrev 2008-12-13 18:52:42 följande:
    Jag har bara fotsack och tänker att det kommer räcka med det. Men vi får väl se! Är det någon mer än jag som tycker att fotsacken fäster dåligt och lätt åker bort från knappen?
    Nej min sitter stenhårt
  • BabyEm

    bebbe07 skrev 2008-12-14 12:27:55 följande:


    Jag har varit och hämtat ut vagnen nu..blir bara fotsack till att börja med..och fårskinn och filt under!
    det har bara jag med o jag tycker att det räcker. För det första så tycker jag att det är enklare med fotsack än åkpåse om barnet har leriga skor etc och fårskinn o filt under duger bra.
Svar på tråden emmaljunga scooter-tråden fortsätter del.9 + annat prat :-)