Inlägg från: Bei Bei |Visa alla inlägg
  • Bei Bei

    Juli - September 2005 Gbg med omnejd snackar 3 mån till

    Kikar in, hittade den nya tråden

    Undrar lite om det verkligen är normalt att väga 9.9 kilo när man är 4,5 månad? Tycker Hannes blivit så sjukt stor snabbt... Måste nästan fråga Bvc nästa gång vi ska dit, känns som han bara fortsätter att växa i 120 knyck.


    ♥ Ronja ♥ Hannes ♥
  • Bei Bei

    SofieJ: Här är jag *viftar* Tjuvläser lite då och då, men har inte så mkt att skriva om.
    Blir avis på era fikor/middagar.

    Trist med schemaändringar, men precis som du skriver,. skönt att han har ett jobb iallafall. De skär ju ned överallt, känns det som.

    Vi mår bra allihopa. Hannes växer så det knakar i bodysarna... Ronja är dunderförkyld så vi skolkar från dagis denna veckan, men idag var det mest för att jag var lat och inte orkade släpa ut två kids i ösregnet. Vi stack till ÖF istället och sen var vi ute med min syster och deras 1 åring på lekplatsen.

    Jag känner igen det där med att få "grattis till graviditeten" HUGHA! Dödssynd för dem som grattar... FÖRSTÅR inte hur man vågar säga något sådant till någon som nyligen fått barn och dessutom så tydligt inte är gravidrund, utan bara lite extra hull...
    Grannen grattade mig häromdagen och jag var väldigt nära att springa över sedan med lite bantningspreparat jag fått hem via buzzador. Gjorde inte det. Vill inte ha ovänner så nära.
    Ang mensen har jag inte fått tillbaka min ännu. Saknar den egentligen inte, men det vore bra om jag fick den så jag kunde börja med p-dator. Lite väl trist med kådis, man känner sig som en fumlig tonåring igen

    Jag övningskör väldigt mkt just nu. 3-4 dagar i veckan med min far och min bror. Känner mig 110 % säker nu och nästa uppkörning tänker jag ta med en person som får sitta i baksätet. Vägrar kugga en gång till Men det är rätt långt kvar till nästa uppkörning.

    I helgen ska vi göra om i Ronjas rum, ska strukturera upp lite bättre så vi får bättre ordning på hennes leksaker. Ska köpa 2 nya bokhyllor och så ska jag köpa lampor på Ikea som jag ska designa om till en egen. Har köpt ett helt underbart barntyg som jag ska klä om lamporna med.

    Annars tickar allting på. H kör eget nu och har massor av jobb. Tur det!

    Tänkte åka mot Göteborg snart igen, vore kul med en fika/träff!

    Kram allihopa!


    ♥ Ronja ♥ Hannes ♥
  • Bei Bei

    Åhå!

    To day is the day!

    I eftermiddag när maken kommer hem sitter ett kuvert på utsidan av dörren. Han får instruktioner om att gå in med ögonbindel på sig, bli lotsad av Ronja till badrummet där han får ta av sig ögonbindeln.
    I) badrummet kommer det vara tända ljus, varmt vatten i badkaret, en öl och en förrätt till hands samt nytvättad handduk.

    Medans han slappar lite fixar jag och Ronja fram huvudrätten på bordet.
    Fläkfilemedaljonger i grönpepparsås, ungsbakad potatis, krispig sallad och gott vin till.

    Efterätt päronhalvor i ugn med after eight i, glass till. Mums!

    Sen vid 20-snåret ringer det på dörren. Han tror att det är hans vän John som kommer för att åka och träna ihop, men det är det inte. Det är några av hans bästa vänner som kommer för att spela poker. Ska ordna lite tilltugg till pokern.

    Vad tror ni, hoppas han blir glad

    Nu måste jag börja städa lite, sen ska ungarna och jag ta cykelvagnen och handla på coop. Har lovat Ronja mc donalds idag. (orkar/hinner inte laga lunch hemma)


    ♥ Ronja ♥ Hannes ♥
  • Bei Bei

    *jääääspa*

    Dödstrött efter en jobbig natt. Hannes sov så himla oroligt, vaknade hela tiden kändes det som och ammade.
    MEN kvällen igår var jätterolig. H hade verkligen kul. Allt flöt på bra, jag slog grabbarna i poker! (haha! Lilla jag med nybörjartur!)
    Gick och la mig runt 24-snåret eftersom Hannes vaknade hela tiden.

    Maten blev kanon och käre maken var så glad och nöjd
    Lindis;
    Näe, ville bara vara snäll. Han sliter rätt hårt på jobbet på dagarna.

    Skumpis: Han uppskattade det. (tur för honom...)

    MJ:
    Haha, näehedu, när jag stövlade upp i natt när gästerna gått så STANK det alkohol i vardagsrummet. Hann inte säga något förens H sa "Jag tänkte sova på soffan" (vi har en 2-sits) De shotsades tydligen vilt när jag hade lagt mig...
    Päls gillar jag inte heller, men vi ska till ikea i morgon... gbg: Jadå, det gick jättebra. Maten var verkligen god! *mums*
    Hur går det med E´s mage? Hoppas allt är bra.

    Idag har Ronja och jag (och Hannes) varit på barngympa. Jätteroligt!
    Ska lösa årskort nu på friskis, ska sätta igång med träningen. Tänkte Ronja och jag kunde gå på gympan som våran egna lilla grej vi kan göra.

    I morgon blir det Bio för Ronja och Henrik, sen Ikea för hela familjen.

    Hoppas ni andra får/har en mysig helg.


    ♥ Ronja ♥ Hannes ♥
  • Bei Bei

    Billan: Tröstkramar. Vilket försök är ni på och hur lång tid tog S? (om jag får fråga?)
    Hannes tog faktiskt några försök, vi blev lite förvånade eftersom R är ett "hoppsan".
    Har också märkt att R får mer humör här hemma. Vi har varit hemma hela veckan och hon är mkt tjurigare när hon inte varit på fsk och busat.
    Ändå tycker jag att jag aktiverar henne fullt ut, men jag kan ju aldrig ersätta en jämnårig kontakt...


    ♥ Ronja ♥ Hannes ♥
  • Bei Bei

    Vi är mkt på 4H-gården, eller så tar vi cykeln till någon lekplats. Eller så är vi hemmikring och matar ankorna vid dammen, eller går bort till stallet och klappar lite hästar.
    Utomhus mkt med andra ord. Idag har vi varit i dammparken som ligger vid andra sidan staden. Har varit iväg i 6 timmar nu, härligt!
    ÖF är kanon när det regnar.
    När vi är hemma inomhus så blir det mkt att Ronja leker med hannes eller på sitt rum. Eller så hjälper hon mig med hushållsarbetet. Beror ju på vad det är.
    Hon är rätt duktig på att sysselsätta sig själv, för det mesta. Finns ju gnälldagar...


    Billan27 skrev 2008-10-04 22:27:31 följande:
    Beibei: Det är svårt att aktivera en 3 åring hela tiden tycker jag. Vad gör du och R för roligt om dagarna?Med S tog det sig första ggn. Vi klarade det inte på 3 gången gillt nu, så nu får vi bara kämpa på det blir säkert mycket svårare att bli gravid när man är över 30. Har tittat på film ikväll och myst med mannen min, gott med ett glas rött och lite ost.God Natt!!
    ♥ Ronja ♥ Hannes ♥
  • Bei Bei

    Kommer in och deppar lite. Min älskade pappa har fått besked om att han har malignt melanom (hudcancer)
    Nu väntar strålning och operation och prover för att se så de har fått bort allt.
    Det skrämmer bokstavligen skiten ur mig Gråter

    Nu måste jag amma Hannes, senare ska jag ut och köra med pappa. Han är vid gott mod illafall.

    Kram M


    ♥ Ronja ♥ Hannes ♥
  • Bei Bei

    Tack allihopa. Det verkar ju vara en ganska lindrig form av cancer iallafall. Känner mig lite bättre idag.

    Mia A: Usch, det är otäckt. Mår han bra idag då, förutom bråcket?

    MJ: Fy vad jobbigt! Jag övningskörde i gårkväll med min pappa och var supernära att klippa en cyklist jag med. Men den killen körde ut precis framför mig med flit (kastade sig ut) j*vla tonåring! Tur jag har kört ett tag nu, hade det varit i början av utbildningen hade jag aldrig hunnit bromsa, kanske tillomed hade reagerat fel genom att gasa, man kan ju få panik...
    Pappa vart helt vansinnig och vi vände efter honom, men han kom undan. (nu lät det som att vi ville köra på honom, men det ville vi ju inte, bara skälla ut honom )


    ♥ Ronja ♥ Hannes ♥
  • Bei Bei

    Tack igen allihopa. Känns något bättre nu.

    Idag har Ronja och jag passat Liv (min systers 1,5åring) halva dagen.
    När hon precis hade åkt somnade Hannes och Ronja ville pyssla med pärlorna ett slag. Jag hann bara sätta mig med en kopp the när R skrek i högan sky från sitt rum "MAMMMMMAAA!" (verkligen panik-skrik)
    Ronja störtblöder från näsan, in på toa, R hysterisk. Efter ett litet slag lugnar hon ned sig, sen börjar hon skrika "pärlan, min pärla" och jag försöker lugna henne med att "vi kan leta efter den sedan" (hon blöder ju fortfarande då) men tillslut får hon fram att pärlan är i näsan!
    Klockan är straxt efter 14 och det är fredag eftermiddag, lyckat!

    Ringer sjukvårdsupplysningen, får instruktioner, försöker få ut pärlan, går inte. Ringer tillbaka till sjukvårdsupplysningen igen, får prata med underbara Bosse igen, han ringer våran vc. Får komma dit strax innan 16.
    Cyklar dit med barnen, lyckas få tag i mamma som kan hjälpa mig med Hannes under tiden.
    Får världens underbaraste barnläkare. VIlken underbar människa! Han försöker verkligen, men pärlan sitter som berget... Han hade aldrig misslyckats med att plocka ut en pärla ur näsan förrut, så lite uppgivet ger han upp och ringer öra-näsa-hals mottagningen.

    Cyklar hem, H kommer hem, in i bilen iväg till sjukhuset. Pärlan åker ut på 2 röda. Det visar sig vara ett hjärta, ganska stor pärla.

    Nu är vi äntligen hemma och jag ska äntligen få min kopp the, sjunka ned i soffan och bara vara framför någon såpa. Alles gutt!

    Frågade varför hon hade pillat upp hjärtat i näsan "Så inte Hannes kommer och tar den"


    ♥ Ronja ♥ Hannes ♥
  • Bei Bei

    VB: Blir jättenyfiken på dina ev planer Skönt att du känner dig lugn.
    Jobbigt att det inte tagit sig med syskonförsök. Hoppas ni får bra hjälp snabbt.
    Önskar jag kunde göra något.

    Mariagbg: PUST! Att du orkar. Kul att ni börjat med gympa, är det på friskis?
    Ronja och jag har gått en gång, hade tänkt gå i morgon, men hon har feber. Hon tyckte det var urmysigt.

    Lindis: Badhotellet? Vart ligger det och vad kostar det? Lät rätt lockande, men vi försöker iof spara ihop till en skidsemester i år.


    ♥ Ronja ♥ Hannes ♥
Svar på tråden Juli - September 2005 Gbg med omnejd snackar 3 mån till