Inlägg från: elektra1 |Visa alla inlägg
  • elektra1

    ????????Suvade makaroner????????

    har bara läst ts.
    Det heter idealmakaroner. De ska kokas längre och är lite större.
    Mycket godare än vanliga makaroner. snabbmakaroner äter jag inte alls.
    Men stuvade blir det 1 gång i veckan.

  • elektra1

    balansen mellan socker och salt är viktig när man gör stuvade makaroner.
    Vissa har inte i socker. Det är ett måste!

  • elektra1
    Fru KM skrev 2008-09-23 12:58:30 följande:
    Precis det är så jag lärt mig.
    jag med. Blir godare och fylligare då
  • elektra1
    myntizen skrev 2008-09-23 13:35:54 följande:
    Vad gör socker för skillnad?
    Den balansen mellan socker och salt, gör allt för matlagningen!
    Så gör jag världens godaste mat också vardagsmat alltså.
    Alla vill ha mina pannkakor, janssons frestelse, stuvade makaroner,
    även annan mat med "mjölk i. Kan det där med balansen mellan sött och salt.
  • elektra1
    FruStolpe skrev 2008-09-24 09:45:51 följande:
    Vet du vad?! Han och Samuel(sonen) kom hem först efter 10 igår. Samuel hade somnat i bilen så honom förde vi rakt i sängen och gubben ville inte smaka för de hade ätit hos svärmor. Hmpf!!!Har lite kvar, men det kommer jag och dottern att äta upp idag på dagen. Men jag ska göra stuvade makaroner till helgen när ALLA är hemma. Och då ska jag göra en STOR kastrull. Så tyvärr får jag ge rapport först under helgen nån gång.
    fast stuvade uppvärmda makaroner är inget vidare.
    Det ska vara helt nygjort, då är det som godast.
    Annars blir stuvningen inte som den ska.
  • elektra1
    FruStolpe skrev 2008-09-24 10:12:36 följande:
    Hmmm..okej! Så de blir inte bra om man värmer dem i micron? Äsch då... Får väl koka potatis till korven idag då...
    Det går ju att äta. Men blir inte alls lika gott och krämigt tyvärr.
Svar på tråden ????????Suvade makaroner????????