Inlägg från: ProosAnna |Visa alla inlägg
  • ProosAnna

    Förstföderskor med bf i oktober del 3

    miralda!!!! Vad spännande! håller tummarna för att du får din guldklimp snart! :)

    Jag måste bara säga SHIT vad aktiva ni varit här idag!! Jätte kul med lite nya ansikten och sådan aktivitet :) From nästa vecka ska jag också hänga mer här! 3 dagar kvar på jobbet! Nedräkningen är i full gång :D

    Den enda nyheten jag har på bäbisfronten är att jag hade en liten liten sammandragning på dagen idag! haha, vad stort va?! haha... inte ett dugg :) men men, det går framåt ändå :)

  • ProosAnna

    Ny hemkommen från jobbet & fy vilken eftermiddag! Jag är helt slut, både psykiskt och fysiskt. Det bara vällde in folk, och kötiderna var långa och jag pinnade på så gott som jag kunde. Men jag blev så stressad! Brukar tåla stress, men idag, nej, urk! När sen busschauffören glömde stanna på min hållplats fastän jag plingat, så brast det! Jag fick gå typ 500m extra och det regnade och jag grinade! Jag tror aldrig jag varit så här slut!

    Sambon blev rätt förvånad när jag hoppade in i bilen och tårarna sprutade! Jag vet inte om jag pallar att jobba mina 2 sista dagar innan ledigheten! Men vad säger man till arbetsgivaren?! Jag är ju inte sjuk! BLÄÄÄÄ!!!!

    Nu ska jag läsa vad ni andra haft för er idag :)

  • ProosAnna

    veverica: jo, vi har kommit fram till att jag åker till jobbet imorgon, och berättar hur det var idag, och säger att jag ska försöka jobba hela dagarna jag har kvar. Men känner jag imorgon att det inte går, så får vi ta tag i det då.
    Det känns mkt bättre nu när jag varit hemma några timmar, badat och slappnat av :)

    Nu ska jag sova och samla krafter :)

    god natt

  • ProosAnna

    Jag håller med, miralda måste vara på förlossingen! Så roligt!! :)

    Inatt har jag sovit ganska bra, så det känns skönt efter gårdagen! Jag har bestämt mig för att be chefen om förkortade arbetsdagar idag och imorgon, hoppas det går! Jag pallar inte heldagar känner jag, och att jag jobbar halvdag måste ju vara bättre än att jag sjukskriver mig! :)

    Have a good one allihopa! Vi hörs av igen när jag kommer hem från jobbet :)

  • ProosAnna

    God eftermiddag tjejer!
    Chefen var förstående, så jag jobbade 5 timmar idag, och lika blir det imorgon. Så skönt!
    Nu borde jag ju bara ta tag i att packa BB-väska och styra upp allt här hemma, men jag tror det får vänta till nästa vecka, måste vila mig.

  • ProosAnna
    Vroooooom skrev 2008-10-02 16:17:09 följande:
    Vad skönt. Heh, jag borde nog också ta och packa den där BB-väskan. Det är ju trots allt bara 5 dagar kvar till BF.
    OJ, då borde du kanske packa! hehe... jag kan ta det lugnt :) 19 dagar kvar för mig ju!
  • ProosAnna
    Milo och Elias mamma skrev 2008-10-03 05:23:55 följande:
    I natt har jag haft ett riktigt helvete... Hostar till jag kräks fast jag har hostmedicin, huvudet sprängs och så har jag fått feber... fryser så jag skakar som ett asplöv ena sekunden och andra rinner svetten på mej... har bara sovit 10 minuter då och då... jätte jobbigt =(Hoppas att ni andra haft en bättre natt... kram
    Fy vilken jobbig natt du haft! Ser att du inte är inloggad nu, så jag hoppas du kunnat somna lite så här på morgonen i alla fall!

    Vet ni tjejer?! Idag är det fredag!! jag jobbar min sista dag! Känns SÅ skönt! :) Slutar kl 13, underbart! :)

    Inatt har jag varit vaken lite granna också, det vanliga kisseriet men även för att magen känts konstig. Spänner och kändes lite obehagligt. Antar att det är någon form av sd, så äntligen händer det något! :)
  • ProosAnna

    STORT GRATTIS MIRALDA! vad underbart! Vad skönt att höra att förlossningen gått bra!

    Charlotta, hoppas du är inne på förlossningen nu! Det är ju din tur nu snart kan tyckas :)

    Pjanko, hoppas du får behålla frullen, det låter jätte jobbigt att ha det som du haft det nu på senaste! *skickar lite friska baciller*

  • ProosAnna
    Vroooooom skrev 2008-10-04 08:56:59 följande:
    Hej tjejer..Är bara inne en snabbis nu. Slemproppen och vattnet gick för ett tag sen så jag ska snart ringa förlossningen.Kram på er
    SPÄNNANDE! Lycka till! :D
Svar på tråden Förstföderskor med bf i oktober del 3