Inlägg från: Mamasnest |Visa alla inlägg
  • Mamasnest

    Vi som inte tar sömn för givet- babblet fortsätter

    Pasadena skrev 2008-10-08 08:01:51 följande:
    Nä varför ska du göra det!? Det är väl toppen att dina barn inte har nåt emot att få håret tvättat!Skorvan formligen avskyr det och får panik bara jag skvätter droppar på hennes hår och sen bara gallskriker och gråter i panik. Det har gått så långt att hon är rädd för att bada
    Fast grejen är den att de inte gillar det heller. De är inte rädda men arga som små bin när jag gör det.
    Trebarnsmamma på heltid
  • Mamasnest

    Alicia: Om du har sett bilder på mina tjejer så kanske du förstår att vi behövde använda shampo tidigt. Systrarna hårfager kallas de även.
    Jag tvättar deras hår med shampo 1 gång i veckan, de andra dagarna sköljer jag igenom med vatten. Jag brukar använda Natusan eller något annat milt shampo.

    Pasadena: Hade mina barn varit rädda hade jag också gjort annorlunda, varför skrämma dem för livet liksom. Fundersam Vissa barn är rädda oavsett vad man gör. Jag gick till badhuset med min son varje vecka i flera år men han släppte ändå inte poolkanten. Han var 10 år när han lärde sig simma och det berodde inte på ovana av att vara i vatten.


    Trebarnsmamma på heltid
  • Mamasnest

    Jag är så glad att jag dansar och skuttar runt här hemma. Min son har ingen hjärntumör, vi fick resultaten idag! Mer än så vet jag inte men inget annat bryr jag mig om heller, nu vet jag ju att han får stanna hos oss!

    Ursäkta att jag är OT men jag är så glad!


    Trebarnsmamma på heltid
  • Mamasnest

    Pasadena: Ja, alltså, det var ju det som testerna indikerade från början. Men nu var det alltså inte så! Vi har fortfarande lite saker att lösa eftersom de första testerna var dåliga, men det känns så litet just nu.


    Trebarnsmamma på heltid
  • Mamasnest

    Hörde jag något om spa? Jag är med!

    Jag var på After Work med dagismammorna igår och hade jättetrevligt. Min mamma var här och nattade barnen och det hade gått jättebra. Skönt att veta att någon annan än jag och mannen kan lägga dem.


    Trebarnsmamma på heltid
  • Mamasnest
    Pasadena skrev 2008-10-11 22:25:36 följande:
    Svårt, det kan vara snyggt med både.. Men jag röstar bort skinn eftersom detär så kallt att ligga på på vintern
    Ha ha, sån är jag med.
    Trebarnsmamma på heltid
  • Mamasnest
    Buff och Plopp skrev 2008-10-12 12:26:57 följande:
    Hmmm gnäll, trots, kasta sig, skrika högt, frustration... känns det bekant vid 14 månaders ålder????? här hemma har vi en liten surgroda just nu!!!! ¨Men hon sover bra iaf
    Ingen aning om vad du pratar om. Oskyldig Här har vi dagar då den lilla styr för att man helt enkelt inte orkar höra gallskrik från kl 8-19.
    Trebarnsmamma på heltid
  • Mamasnest

    Petrusse: Fin åkpåse. Jag har också sytt en en gång, men den blev inte lika fin.

    Krya på er alla sjuklingar, jag skickar en flaska Echinaforce till er var, det har hjälpt mig så mycket att jag inte vågar vara utan den längre.


    Trebarnsmamma på heltid
  • Mamasnest

    Är det någon som vet var man kan köpa överdragsbyxor i strl 74/80? Jag hittar bara större storlekar... Alltså inte till vintern utan nu på hösten.


    Trebarnsmamma på heltid
Svar på tråden Vi som inte tar sömn för givet- babblet fortsätter