• Hamnbo

    Det är nå allvarligt fel på osociala människor!

    Diskuterade det här om dagen och flera tyckte att det måste vara nå fel på blyga/osociala människor.

    Jag är enligt mig själv lagom social. Har lite svårt för hypersociala som pratar med allt o alla precis överallt utan minsta hejd och inte förstår när dom är oönskade.

    Så jag kan tycka att det lika illa att vara för social.

    Vad säger ni?

  • Svar på tråden Det är nå allvarligt fel på osociala människor!
  • Låtten

    Jag tycker absolut inte att det är något fel på osociala människor, alla är vi olika, och för den saken behöver det inte vara något fel.
    Förstår mig inte riktigt på den hetsen som finns i att leta fel på människor..

  • Smilly

    Tycker absolut inte att det är fel på osociala männsikor. Däremot har jag också aningen svårt för "super sociala" människor som babblar med allt och alla. Det kan nog nästan vara ett nervöst beteende tror jag....någon typ av rädsla för att inte bli accepterad. Istället kör man på som galning och babblar om allt mellan himmel och jord.

    Lagom är väl bäst- även här....

  • Gnällspiken

    Hur då fel?
    För att människan är ett flockdjur och de då borde gilla andra eller vad menar du med fel?

    Är det mindre fel på de som alltid ska hålla låda och stå i centrum och som måste ha uppmärksamhet hela tiden? De som inte bryr sig om något eller några andra än sig själva?

  • Raka Pungen

    Ja jag tycker inte alls om dem. Man förväntas alltid, av t.ex chefer osv, att inkludera dessa skygga fanskap i allt. Man måste gå fram till dem och fråga "vi tänkte gå ut på en öl/bowla/picnic efter jobbet, du hänger väl med?" och le sockersött, fast man vet att de bara kommer vända bort blicken och mumla att de inte vill.

    Åh jag har bara så svårt för sådana människor. Nåt fel måste det ju vara på dem, eftersom människan är ett djur som av naturen behöver ett socialt nät. Människan är inte en varelse som "ska" trivas solo, eller vilja vara ensam ständigt.

    Nej, alla behöver inte vara lika, men alla vet att det finns flockdjur och så finns det djur som lever ensamma hela sina liv. Och människan är inte ett av dem.

    Jag är social men inte översocial, och skygga människor är enligt mig jobbiga och jag blir irriterad på dem.

    Jag är inte felfri själv, ATT jag stör mig på dem är ju mest mitt eget problem.

  • Glamrockare

    Tycker det här med att det alltid skall vara fel på folk som inte är som en själv har gått till överdrift.

    Allt o alla som inte är som en själv är inte idioter, störda, fel på osv.

    Fy bubblan om alla hade varit likadana så pisstråkigt det hade varit.

  • Som snö

    "Jag är inte felfri själv, ATT jag stör mig på dem är ju mest mitt eget problem."

    Nä, faktiskt inte. Fatta hur jobbigt det är för lagom osociala, när ni överspända, oversociala flockisar hela tiden ska springa och tjata om att vi ska med på öl/bowla/picnic efter jobbet. Fast vi så väl VET att ni inte vill ha med oss...

  • Raka Pungen

    Som sagt, även om jag kan hitta och påpeka fel hos andra, så kan jag se fel i mig själv med. Nyss precis t.ex. så upptäckte jag att jag hade Aquas Barbie Girl i min iTunes spellista. Fy fan, hur kass är inte det då? Uppenbarligen har jag ju laddat ner den i når skede.

  • Raka Pungen

    Som snö skrev 2008-10-07 16:22:20 följande:


    "Jag är inte felfri själv, ATT jag stör mig på dem är ju mest mitt eget problem."Nä, faktiskt inte. Fatta hur jobbigt det är för lagom osociala, när ni överspända, oversociala flockisar hela tiden ska springa och tjata om att vi ska med på öl/bowla/picnic efter jobbet. Fast vi så väl VET att ni inte vill ha med oss...
    Det är inte vi som vill ha med "er" - det är cheferna som tvingar oss be er, för annars äör det "mobbning på arbetsplatsen"
  • xxJessikaxx

    Har inte tid att säga mer än att jag håller med TS helt och fullt

  • Som snö
    Svar på #8
    Men låt tungan slippa vara brun en stund då. Gå emot chefens vilja. Visa att du är en egen, tänkande människa. Och lämna oss i fred, i vår lilla osociala bubbla!
Svar på tråden Det är nå allvarligt fel på osociala människor!