• noahs

    2-3årstrotset Stödgrupp

    Här måste jag oxå vara med. Har en son på 2,5 år i värsta trots o en liten kille på 2,5 mån.

    Igår var en jobbig dag. Minstingen var med mig en runda på jobb, han sov gott i liggdelen, men jag var tvungen att sätta honom i bilstolen då vi skulle köra 5 mil o hämta storebror inom 30 min. Han skrek hela vägen, trots att han fick mat o jag stannade för att stoppa in nappen. Kom 10 min för sent till dagis o när jag ska hämta storebror vill han inte följa med hem. Fick släpa honom med mig, sätta på honom ytterkläder, bära med honom till bilen (hade lillebror oxå under andra armen). Det var inte lätt att tvinga honom i bilen o sätta på bältet (det åkte av ett par ggr dessutom). Han skrek tills vi kom hem (10 min). Då var jag så trött i mitt huvud o hade fått huvudvärk.

  • noahs

    Idag är min 2,5 åring låg i rang det kan jag säg! Han är hemma ifrån dagis pga att han har haft diareé i natt o under dagen. Men det skulle man inte kunna tro, han är värre än någonsin här hemma. Han är på allt och då menar jag ALLT!!! Har en 3 mån pojke oxå o när han själ min tid (typ matning, mm), då hittar den store på hyss. Idag har han slängt ut hundmat i vårt sovrum, knappade på datorn (trots att han inte får vara här över huvudtaget), tog sin matstol o klättrade upp på vasken, öppnade kylskåpet o tog ut mat, som han sen slängde runt i köket. Så nu har en annan fått skura golv o kök. Han hade oxå ett skrikanfall, så han höll på att tappa andan o klöktes. Som tur är lillebror väldigt snäll o sover trots att han galer.

    Är så trött på att jämt o ständigt få springa efter honom o städa o plocka undan. Vad ska man göra? Håller på o blir tokig!

Svar på tråden 2-3årstrotset Stödgrupp