Inlägg från: Anonym (mamma2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (mamma2)

    Åkte fast för rattfylla 35300:- böter!!!!!

    har för mig att man inte får delbetala,en kompis till mig fick för fortkörning för 3 år sen o hade varit i norge dom fick välja på 11000 i böter eller 3 dagar i finkan,dom betalade. det lät mycket på böterna men det är ju biliigt egentligen med tanke på att han hade barn i bilen och kunde ha skadat någon så böter o utan körkort är helt rätt,men du får nog ta o ringa o fråga men inte förvånad om det stämmer med tanke på att de är ganska grovt att köra rattfuller oavsett om de är dagen efter.. bara att gå eller ta bussen även om man kommer försent. sen så är det inte riktigt okej att dricka på en vardag anser jag när man har jobb dagen efter o barn att ta hand om även om det är dagen efter. man måste tänka till när man dricker..

  • Anonym (mamma2)

    det är sånt man måste ta till för att få¨bort folk som kör fulla.. det är sånt man får ta om man gör en sån dumhet om man inte kan hålla sig nykter alltså på veckorna eller se till att någon kör en.. klart folk reagerar när det är en sån sak även om du ber att få slippa sånt.men jag har kompisar 2 stycken som fått böter och inga avbetlningar har dom fått så ja...


    Anonym skrev 2008-10-23 16:20:18 följande:
    Ms TB:Tack!Och ni andra som rackar ner på sambo:Som jag skrev i mitt inlägg så vet han att mycket väl att det var fel och jag undanbad mig sådana kommentarer!!!!!!!!!Jag undrar också vem som kan hosta upp så mycket pengar!!
  • Anonym (mamma2)

    visst kan man förstå att alla blir arga när någon kör i fyllan och nu gick det som tur var bra.. att böterna blir så höga är ju för att folk verkligen ska fatta hur allvarlgit det är att även köra dagen efter man druckit.så det är ju helt rätt att böterna blir höga. och visst överklaga kan man oxå men i ett sånt fall där även barn finns med i bilen så kan dom ta det som en större risk och gör böterna ännu högre då han trots allt utsatt sina barn för fara för det är ju det som det handlar om egentligen,visst ts ville inte höra att folk talar om hur dom han var och att dom ska vara glada att ingen vart skada men så är det ju i fallet. Man har ju sämre förmåga att fatta saker när man har alkohol i kroppen även dagen efter..

  • Anonym (mamma2)

    alla moraltanter? hmm när jag dricker dom få gångerna så låter jag bli bilen dagen efter för jag tar då hellre en promenad,eller så har ja bett min syster köra mig dagen efter . Men detta är flera år sen jag bad om att bli körd men som sagt var jag kan bara tala för mig själv då.Jag har faktiskt ALDRIG tagit bilen dagen efter och kommer inte göra det heller då jag dricker ca en gång per år nu för tiden

Svar på tråden Åkte fast för rattfylla 35300:- böter!!!!!